2 Comments

 1. Mònica Alemany Romero

  Responder

  Hola. Vull inscriure la meva filla de 8 anys, que no ha jugat mai a volei, al Campus, però primer volia dir-vos que m’ha costat trobar on es feia la inscripció, aquí a «inscripcions pel campus» hi hauria d’haver un link directe al formulari. Segon, quan finalment he accedit al formulari, em demana si volem fer tecnificació del volei o no. És possible que hi hagi gent que no sàpiga què és això, potser hauríeu d’haver inclòs una breu explicació de a qui va dirigida la tecnificació aquesta. Per exemple, jo no sé si la meva filla necessita tecnificació o no i en què consisteix cada cas. Què em recomaneu, tenint en compte que en un futur vull que jugui a volei?
  Dit això, trobo a faltar saber els horaris del Campus; perquè ella farà també altres activitats i no sé si es solaparan. Serà a la tarda o al matí?
  Moltes gràcies i fins aviat.
  Mònica IVC SFB

  • administrador

   Responder

   Bon dia Mònica,

   Hem pres nota dels teus comentaris i ara, en el moment de la inscripció expliquem una mica que és això de la tecnificació.

   Sobre els horaris del Campus, els trobaras a la mateixa web del club a l’apartat Campus d’estiu. Tot i així, comentar-te que els horaris son de tarda, de 15 a 19 a excepció de l’últim dijous que fan Bivac i es quedarien tota la nit i divendres matí.

   Esperem haver-te aclarat tots els dubtes i per qualsevol cosa estem a la teva disposició.

   Moltes gràcies!!

   Salut i vòlei

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com