Aquest any, i gràcies a la construcció de la pista de vòlei platja al complex esportiu de “Les Comes”, l’Igualada Vòlei Club ha creat una secció de vòlei platja que realitzarà entrenaments durant els mesos de Maig i Juny i la primera setmana de Juliol. L’inici dels entrenaments serà durant el mes de maig i estarà subjecte al volum d’inscripcions de cada categoria i en sereu informats via e-mail amb la major brevetat possible.
Per tal de formar part de la secció de vòlei platja del club, haureu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1w9dXJpmSb651u1AmsDrWSRuxA0ID1o9-xBeKnJbKCZQ.

Pots descarregar-te la informació clinant aquí

PREGUNTES FREQÜENTS

Qui es pot apuntar?
Qualsevol persona pot formar part dels grups d’entrenament. Un cop omplert el formulari, haureu d’esperar resposta per part del club informant-vos de si heu pogut entrar en els grups d’entrenament i realitzar el pagament de la quota al compte corrent ES0201828142510202199783 posant el nom del jugador a observacions i després adjuntant el justificant de pagament al e-mail voleiplatja.ivc@gmail.com

Quants jugadors/es hi haurà per entrenament?
Els grups seran d’un mínim de 6 jugadors/es i d’un màxim de 8.

Quant costa formar part de la secció?

Hi ha l’opció de poder assistir a algun entrenament de manera puntual?
Es podran realitzar entrenaments de manera puntual (sempre i quan en aquell horari hi hagi places) per 8€. En cas de realitzar un entrenament puntual no es podrà gaudir dels privilegis del pack d’entrenaments (assegurança mèdica, descompte en la temporada 2019/2020 i possibilitat de competir en competicions oficials de la FCVB)
Per tal de poder optar a aquest entrenament puntual, s’haurà d’enviar un e-mail a la direcció voleiplatja.ivc@gmail.com com a mínim 48h abans de l’entrenament.

Què inclou la inscripció a la secció de Vòlei Platja del club?

2 dies d’entrenament per setmana (amb entrenadors titulats per la FCVB) distribuïts horàriament tal i com es mostra en el quadre següent:
En el cas del grup amateur mixt i haurà tres dies d’entrenament i els jugadors/es seran distribuïts en 2 d’aquests tres dies segons demanda i necessitats organitzatives. En cas de tenir una indisponiblitat insalvable, fes-ho constar a l’apartat d’observacions.
Assegurança esportiva
Opció de competir en les proves del circuit català de Vòlei Platja
20% de descompte en la inscripció a la secció de Vòlei Platja durant la temporada 2019/2020.

Per qualsevol altra consulta, poseu-vos en contacte amb voleiplatja.ivc@gmail.com

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com