Crònica del SM del 5/11

El passat dissabte, el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del Vòlei 6 Manresa ‘B‘ per disputar una nova jornada de la segona divisió catalana. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 2 (25-15/15-25/17-25/25-19/15-11), favorable als locals. El primer set se’l van emportar els manresans, el segon i el tercer els igualadins que van augmentar la seva defensa, van poder contra-atacar i sumar punt amb més comoditat, el quart i el taebraek els locals que van augmentar el seu nivell d’atac per punta, que sumat a les errades dels d’Igualada, va permetre als del Bages sumar dos punts i als visitants 1 punt, per haver guanyat dos sets.

El pròxim dissabte a les 18 hores el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club rebrà al fortí de les Comes al CV Vilafranca verd per disputar la cinquena jornada.

#sèniormasculí #temporada2016/17 #AmuntIVC

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *