Cròniques del cap de setmana 12 i 13 de novembre

  • Aquest cap de setmana en el derbi intercomarcal, el Jorba Sola IVC Masculí perd per 3 -0 davant el CV Vilafranca Verd, per un tanteig de 19-25/22-25/10-25, partit on s’enfrontaren amb el líder on va quedar palès que tot i la lluita, fa falta mes contundència per tancar els punts, a seguir entrenant. El pròxim cap de setmana ens enfrontem a casa del Cevol Torredembarra.
  •  L’Alain Afflelou IVC Femení, va aconseguir una nova victòria davant l’Atmetlla del Vallès, per 0-3, amb un tanteig 19-25/13-25/22-25, partit molt segur del les jugadores de Xavier Tirado consolidant així la tercera posició. La setmana que visitaran la casa del Asfe Sant Fruitós, els liders del grup.
  • Pel que fa a l’Alain Afflelou IVC B Femení, va patir una altra derrota davant de la Zona esportiva Avinyó, per  1-3. Partit lluitat, però els errors no forçats van llastar  l’equip. El dissabte que ve s’enfrontaran al CV Sant Boi.
  • També derrota de l’Alain Afflelou IVC C Femení, davant el Colegio Aleman, per 1-3, on només al tercer set van aconseguir imposar el seu joc, tot i això la remuntada no va ser possible. El cap de setmana que ve s’enfrontam al Volei els Arcs al fortí.
  • Primera i esperada victorià dels veterans del Xp IVC, per 3-1, davant el Voleinova B , partit dinàmic i amb bona actitud, on només al segon set els errors no forçats van donar ales als visitants, però que es va corregir en els següents sets.

EQUIPS BASE

  • El Juvenil Masculí és derrotat en la seva visita al Sant Pere i Sant Pau per 3-0. L’equip igualadí no va poder fer res davant la superioritat de un equip amb bons jugadors, i experiència. La setmana que ve s’enfronten al Sàndor al fortí.
  • El Juvenil Femení pateix una derrota davant el Rubí B per 0-3, partit poc lluitat per les igualadines, on moltes absències per motius diversos van fer que les improvisacions en posicions limitessin a les jugadores a la pista, trobant-se desubicades. La setmana que ve s’enfronten al Balàfia de Lleida.
  • Les jugadores del Cadet Femení aconsegueixen una valuosa i treballada victòria davant del Rubí B,  per 3-1, on es va veure molta intensitat i actitud que va incrementar en cada set. La setmana que ve també s’enfrontaran davant el Balàfia de Lleida.
  • Nova victorià de l’Aleví Mixte a l’enfrontament contra el Martí Vermell, per 3-1. La feina feta durant la setmana dona els seus fruits, de moment, assoleixen la 2 posició.img-20161113-wa0008Imatge de l’equip XP en la seva primera victòria

#cròniquescapdesetmana #AmuntIVC

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *