Cròniques cap de setmana del 19 i 20 de novembre

Sènior Femení

Derrota de l’Allain Afflelou Sènior Femení en la seva visita al camp de les líders, el Asfe Sant Fruitós, per un tanteig de 25-23/25-22-/25-18. Partit lluitat en els primers sets, però que per petits detalls i errades les igualadines no van aconseguir emportar-se algun set, tot i això segueixen a la tercera posició.

El cap de setmana que ve, a les 18:00h, es jugarà el derbi comarcal que marcarà una jornada especial al fortí de les Comes al enfrontar-se amb la Torre de Claramunt Volei Club, on s’espera una gran expectació.

Sènior Masculí

Diumenge al matí el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del Cevol Torredembarra per disputar una nova jornada de la segona divisió catalana en què els igualadins no van poder sumar els tres punts.

El partit va acabar amb un marcador de 3 set a 0 (25-19/25-22/25-10), favorable als locals. Els de Torredembarra van dominar el partit de principi a fi, l’Igualada Vòlei Club només va poder lluitar fins a la meitat dels dos primers sets, on els errors no forçats dels visitants va definir el joc i els locals van aprofitar per sumar molts punts per zona 2 i 3.

El pròxim cap de setmana els de l’Anoia tenen jornada de descans.

Sènior Femení B

Pel que fa a l’Allain Afflelou Sènior Femení B, derrota al fortí davant un potent Sant Boi, per  0-3. La setmana que ve aniran a terres lleidatanes per enfrontar-se contra el líder Balafia Volei Lleida.

Sènior Femení C

Victòria al fortí de les jugadores de Marc Maturana davant el Volei els Arcs, per 3-0, amb un tanteig de 25-14/25-16/25-23, bones evolucions en els dos primers sets, en el tercer ha estat més igualat, a punt de complicar-se. El cap de setmana que ve visitaran el Sàndor B.

EQUIPS BASE

Juvenil Femení

El JF perd a casa davant del Balàfia. Les Igualadines van mostrar una gran actitud i motivació davant d’un equip que des del inici del partit sabien que era superior a elles.

L’equip Igualadí, va fer un bon joc, salvant pilotes que semblaven impossibles i demostrant una bona actitud defensiva. Tot i així no va ser suficient per guanyar a les lleidatanes que amb una bona defensa i uns atacs molt contundents es van acabar imposant per 0-3 al fortí de les Comes.

Cadet Femení

El mateix camí van seguir les Cadets, davant un Balàfia molt potent, amb molta alçada i amb un sistema de joc mes efectiu i assolit, tot i això les grans jugadores d’aquest cadet van aguantar el tipus, aixecant atacs molt forts, i construint amb molt de criteri. Al final la derrota va ser per 0-3, i la setmana que ve també visitaran la casa del Dsv Sant Cugat.

Juvenil Masculí

El Juvenil Masculí que milita a 1ªdivisió, pateix una derrota al fortí davant l’A.E. Sàndor, per 1-3, amb un tanteig de 19-25/25-23/25-27/19-25. Partit molt lluitat pels dos equips, però en moments importants hi ha hagut petits detalls i alguna errada arbitral que va decantar el “match” per al Sàndor. Gran evolució dels jugadors de l’Igualada que mica en mica van assolint reptes tècnics i tàctics.

Aleví Mixte

L’equip Aleví en 3r partit de la temporada acaba amb victòria davant del Vilobí per 2-3, amb aquest nou èxit l’equip de Ricard Jorba i Aixa Jorba com a segona, situen líders a les igualadines de la seva lliga sense conèixer la derrota. Cal felicitar a tot l’equip pel bon treball que han fet, tot i els alts i baixos ha sabut acabar imposant-se en el 5é set.

alevi-20-11-16

Imatge de l’equip aleví en la seva tercera victòria consecutiva.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *