Cròniques cap de setmana del 26 i 27 de novembre

Cròniques de l’Igualada Volei Club del cap de setmana 26 i 27 de novembre

– Derrota de l’Alain Afflelou IVC Sènior femení, en el derbi comarcal. Els tres punts marxen cap a la Torre de Claramunt, en un partit molt emocionant on va haver-hi opcions en el transcurs dels sets per als dos equips d’emportar-se el partit. Finalment, el marcador va ser d’1-3, amb el tanteig de 25-21/25-27/12-25/23-25. Tot i això segueixen terceres, la setmana que ve hi ha descans i fins a l’11 no es reprèn la competició.

-L’Alain Afflelou Sènior femení B és derrotat a casa del líder, Balàfia Volei Lleida, per 3-0,

– L’Alain Afflelou Sènior femení C és derrotat, en la visita a l’AE Sandor per 3-2. Els sets van ser molt lluitats i es va demostrar el gran futur d’aquest equip.

-Els veterans de l’XP pateixen una derrota per 3-0 a casa del Sabadell Volei. Mal regust amb algun set molt ajustat, en què en punts claus les errades arbitrals van decantar el «match«.

Equips base

– El juvenil masculí perd davant del FCB voleibol, al Prat, per 3-0, partit molt diferent del d’anada, on els jugadors igualadins van matiner el tipus tot i nombroses baixes, van gaudir d’una gran experiència, ja que van jugar en un escenari de Super Lliga.

– El juvenil femení perd contra DDSV Sant Cugat, l’equip igualadí va jugar amb molts errors de recepció, que va fer que no es poguessin construir bons atacs. No van poder fer res davant del Sant Cugat, ja que no van cometre errors tècnics i va fer que s’emportessin el 3-0.

– El cadet femení perd davant del Sant Cugat per 3-0 amb una bona actuació i mantenint el tipus amb un equip més treballat.

– Pel que fa al cadet masculí, va patir una derrota dels jugadors del Carles Minguez en la visita a les Comes del Balàfia de Lleida per 0-3. Els igualadins van tenir una gran defensa i bones pinzellades de bon volei.

– L’aleví mixte aconsegueix la 4a victòria per 3-1 contra l’Hortons, amb aquest nou èxit l’equip continua líder sense conèixer la derrota. Cal felicitat a tot l’equip pel bon treball que estan realitzant. A cada partit es nota menys les 4 noves incorporacions, les quals van ajudar l’equip a guanyar un partit gens fàcil.

xp-veterans

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *