Cròniques del cap de setmana 10/11 de desembre

Sènior Masculí

El sènior masculí Jorba Solà deixa escapar l’oportunitat d’endur-se els tres punts al fortí davant de l’últim classificat en un partit on els jugadors de l’Igualada no van saber tancar els sets, i això va donar forces al Bellvei. Finalment, el resultat va ser de 2 -3 amb la victòria del CV Cometa Bellvei i un tanteig de 25-19/24-25/25-21/24-26/12-15. El proper cap de setmana es desplacen a Santpedor per jugar un altre partit molt igualat.

Sènior Femení

Victòria a domicili de l’Alain Afflelou IVC Sènior Femení per 0-3 davant de l’AEE Institut Montserrat Blau, amb un tanteig de 19-25/19-25/21-25. En el partit hi va haver una gran solvència per part de les igualadines que no van donar opció a l’equip contrari d’emportar-se cap punt, d’aquesta manera van aconseguir els tres punts, que fa que es mantinguin en la 3a posició. El cap de setmana que ve jugaran a Torelló per tal de seguir sumant punts.

Sènior Femení B

Pel que fa a l’Allain Afflelou IVC Sènior Femení B, va patir una derrota al fortí per 0-3 davant del Vikings Prat. Al partit hi va haver bons moments de construcció però amb poca solidesa defensiva. El pròxim partit serà a casa de l’Institut Montserrat C.

Sènior Femení C

Victòria de l’Alain Afflelou IVC Sènior Femení C per 3-1 davant de l’AEE Institut Jaume Balmes. El partit va ser treballat per part de les igualadines que sembla que van agafant confiança i solidesa. Ara mateix ocupen la 4a posició i el diumenge vinent jugaran al fortí davant del segon classificat.

EQUIPS BASE

Juvenil Masculí

Derrota del Juvenil Masculí a casa dels Vikings del Prat per 3-0, en un partit on els igualadins van acudir amb nombroses baixes i una lesió d’última hora, fet que va provocar que només juguessin sis jugadores i sense canvis. Els igualadins es van haver d’adaptar en algunes posicions, tot i això, va ser un partit lluitat però el cansament i la falta de rotacions a la banqueta es va notar. El diumenge rebran al fortí davant del CV la Palma.

Juvenil Femení

El Juvenil Femení va patir una derrota a casa davant de l’AE Molins per 1-3. Les igualadines van lluitar per endur-se els tres punts però tan sols van imposar-se en el primer set, a més, el tercer set va ser clau per tal que decidís cap on aniria la victòria que finalment va caure cap a l’equip del Molins. La pròxima setmana jugaran a casa de l’AEE Jaume Balmes.

Cadet Femení

El Cadet Femení va seguir el camí dels juvenils amb una derrota per 0-3 davant del Molins. El primer set va ser molt lluitat però després va passar factura en la resta. La setmana que ve, igual que les juvenils, visitaran l’AEE Jaume Balmes.

Cadet Masculí

Bon partit del Cadet Masculí tot i la derrota per 1-3 davant del Vall d’Hebron. El partit va ser molt ajustat, amb un quart set de 27-29 punts que indica la tensió i incertesa amb la qual es va viure. L’emoció va estar present durant bona part del partit però al final la sort no va estar de banda dels igualadins, tot i així cal felicitar l’equip per la gran progressió que estan portant des de l’inici de la temporada. La setmana que ve tenen jornada de descans.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *