Cròniques del 17 i 18 de desembre

 

CRÒNIQUES DE L’IGUALADA VOLEI CLUB 17/18

Sènior Masculí

El diumenge al matí el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del Volei Santpedor per disputar l’última jornada de la primera fase de la segona divisió catalana, els igualadins van sumar un punt.

El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 2 (25-20/23-25/23-25/25-22/15-5), favorable als locals. El partit va ser molt igualat, els dos conjunts van cometre errors no forçats durant tot el partit, per aquest motiu va ser un partit d’un nivell baix.

Els del Bages es van endur el primer i el quart set, l’Igualada Vòlei Club va guanyar el segon i el tercer set, i en el definitiu tie-break, el Santpedor va guanyar-lo amb contundència, amb una sèrie de sacs que van desestabilitzar la defensa dels visitants, que no van poder fer res més per aixecar el marcador en contra.

Sènior Femení

Victòria de l’Allain Afflelou Sènior Femení en la vista a Torelló per 2 a 3, consolidant així la tercera posició i amb més expectatives per tal d’aconseguir classificar-se a la fase d’ascens.

Sènior Femení B

La visita de l’Allain Afflelou Sènior Femení és positiva després d’aconseguir una victòria per 1 a 3, a casa de l’AEE Institut Montserrat C. El partit va ser molt seriós i l’equip va acomiadar l’any satisfactòriament.

Sènior Femení C

Pel que fa al Sènior Femení C, va patir una derrota al fortí davant del RMSI Sports per 0-3. Les jugadores igualadines no van pressionar fins al tercer set, en un partit on van anar a remolc, igualment l’equip acaba en la 4a posició de la classificació i amb molta il·lusió per l’any que ve.

Veterans XP

Els jugadors de l’XP mixt van lluitar davant dels líders i van estar a punt de puntuar perdent per 1-3 contra els Titans de Sant Adrià, el partit va ser molt emocionant. Ara esperen saber quin grup els tocarà per tal d’afrontar la segona fase l’any que ve.

EQUIPS BASE

Juvenil Femení

El juvenil femení va visitar la pista del Jaume Balmes i va patir una derrota en un partit molt lluitat per part de les igualadines, que van demostrar una gran actitud durant tot el partit però que no va servir per superar a un equip superior i amb més experiència. El Jaume Balmes es va acabar imposant per 3 – 0.

L’equip seguirà treballant al màxim per tal de començar l’any que amb millors resultats.

Cadet Femení

Les jugadores del Cadet Femení van jugar amb molt de criteri i actitud, van demostrar un gran nivell, però les jugadores del Jaume Balmes es van acabar imposant. Finalment, es va perdre per 0 a 3 però amb molt bona feina i amb moltes ganes de cara a l’any vinent.

Juvenil Masculí

El Juvenil Masculí va perdre al fortí davant de la Palma de Cervelló per 0-3, on la intensitat va anar incrementat per part dels igualadins però de vegades els errors propis o les precipitacions van acabar perjudicant l’equip que va tenir actitud i va ser lluitador en tot moment. L’equip segueix amb ganes per seguir millorant i entrenant de cara a l’any vinent.

Aleví Mixte

Nova victòria de l’Aleví Mixte per 3 a 0 que segueix sense conèixer la derrota. L’equip acomiada l’any com a líder destacat de la categoria.

 

Des de l’Igualada Volei Club us desitgem bones festes i un bon any nou, però sempre amb molt de volei!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *