CINC JUGADORS I UN ENTRENADOR ALS CAMPIONATS PROVINCIALS

El passat 2 de gener es va celebrar el campionat juvenil de seleccions provincials de voleibol al Pavelló Juanjo Garra de Lleida, on l’Igualada Volei Club que està inscrit en la demarcació de Lleida, va aportar cinc jugadors de l’equip juvenil masculí (Raul Pulido, Ludwig Mikyna, Adrià Garcia, Joel Honrrubia i Pau Pérez) i el nostre entrenador igualadí Daniel González que va ser acollit com a segon entrenador.
Malgrat no aconseguir cap victòria, l’experiència va ser molt profitosa per tots, cal dir, que la província de Tarragona va ser la guanyadora, ja que comptava amb jugadors d’alt nivell que provenien del programa d’alt rendiment de la Blume, on es va veure la feina ben feta per part de la federació.

#CCSSPP2017 #SeleccióLleida #voleicat #juvenilmasculí #AmuntIVC

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *