Cròniques del cap de setmana 7 i 8 de gener

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA 7 I 8 DE GENER

Sènior Masculí

El passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al Volei Santpedor. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 2 (25-21/22-25/16-25/25-22/15-12) favorable als locals.

El partit va ser molt disputat per part dels dos equips, hi van haver moltes errades no forçades, el que fa fer que el partit no fos d’un alt nivell, els locals van saber mantenir la calma envers el joc del rival, van reduir el nombre d’errades i van oferir una gran actitud defensiva, la qual els va permetre arribar al tie-break amb opcions de guanyar el partit, aquesta vegada els de l’Anoia que sí van saber jugar el set definitiu i se’l van endur per primera vegada aquesta temporada.

Sènior Femení

Pel que fa a l’Alain Afflelou Sènior Femení van aconseguir una victòria per la via ràpida al fortí, on van ser molt superior a l’equip rival, el Jaume Callís. El resultat va ser un merescut 3-0, que fa que consolidin la tercera posició i assegurin el pas a les fases d’ascens a tan sols dues jornades d’acabar la fase de grups.

EQUIPS DE BASE

Juvenil Masculí

El Juvenil Masculí va ser derrotat a la seva visita a l’Hospitalet, per 3-0, tot i això van lluitar en tots els sets, i es va veure bona actitud d’equip.

Juvenil Femení

Les jugadores del Juvenil van patir una derrota, per 0-3 a les Comes, on sembla que l’aturada de Nadal va passar factura i on va faltar l’actitud agressiva a la pista.

Cadet Femení

El mateix camí van seguir les Cadets, que també van perdre al Fortí per 0 – 3, tot i que van tenir una gran actitud a la pista.

Cadet Masculí

El Cadet Masculí pateix una derrota davant del FC Barcelona a casa, per 0-3 on tret del segon set, van lluitar molt la resta de sets fent-los molt emocionants. El tanteig va arribar a ser de 24-26, volem felicitat als cadets per la bona feina, ja que van posar en pràctica un nou sistema de joc.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *