Cròniques: 21 i 22 de gener

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Vilafranca Negre. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-19/22-25/25-19/25-19) favorable als locals. En tot moment els igualadins van portar el ritme de partit, amb una gran defensa, aprofitant els contraatacs i amb atacs contundents per distanciar-se en el marcador i dominar els sets des de l’inici. En algun tram del partit l’IVC va cometre més errors no forçats del compte, el qual va fer que els de Vilafranca guanyessin el segon set, finalment els locals, amb un joc bastant complet i aprofitant els errors del rival, van guanyar el tercer i quart set per endur-se el partit.
El pròxim partit de l’IVC serà el 5 de febrer a la pista del FS Castellar Candelsa.

L’Allain Afflelou Sènior Femení va perdre per 1-3 al fortí davant l’Ametlla del Vallès en últim partit de fase, partint intranscendent amb alguna baixa, ara toca esperar el sorteig per començar la fase d’ascens.

Pel que fa a l’Alain Afflelou sènior Femení B va patir un altre derrota a casa de l’Avinyó, per 3-0, on les Igualadines no van mostrar la seva millor versió, també s’espera al sorteig per les següents jornades.

L’Allain Afflelou Sènior Femení C en la seva visita al Colegio Aleman va arrancar guanyant el primer set, i no van arribar a consolidar el bon joc d’inici de partit, perdent finalment 3-1, també està a l’espera del sorteig de fases.

 

Equips Base

El Juvenil Masculí va rebre el líder indiscutible de la categoria, el Sant Pere i Sant Pau, on els`¡ tres  sets van anar a Tarragona, tot i això els igualadins van resistir com van poder la superioritat i fent mes d’un punt de mèrit, cal dir que els jugadors juvenils del Sant Pere i Sant Pau formen part de l’equip que va aconseguir la Copa del Príncep fa dues setmanes. Va ser tota una experiència viscuda pels igualadins, a espera de l’últim partit de fase. S’espera començar la segona volta amb equips més igualats.

El Juvenil Femení en la seva visita a Rubí van perdre, per 3-0 en un partit fluix on en cap moment va haver-hi una sensació de continuïtat i molts errors no forçats, ara esperem també la segona volta.

 

En canvi el Cadet Femení sí que va aconseguir la victòria a domicili per 1-3, en un partit molt emocionant, on les igualadines van mostrar molta solidesa i comunicació a pista, una victòria per afrontar la segona volta amb optimisme.

 

Recordeu que podeu mirar els horaris a les xarxes socials, ja que ara depenen del sorteig que es durà a terme aquesta setmana.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *