Cròniques del 11 i 12 de febrer

El passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de les Comes al CV Tiana. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-18/25-21/25-14) favorable als locals. És la quarta victòria consecutiva des que va començar la segona lligueta. En tot moment els igualadins van portar el ritme de partit, amb una bona defensa i van dominar els sets des de l’inici, tot i algun error més del compte. En algun tram del segon set l’IVC va cometre més errors no forçats, el qual va fer que els visitants arribessin amb un marcador igualat al final de set, però finalment els locals, amb un joc bastant complet i aprofitant els errors del rival, van guanyar el segon set, el tercer set el va dominar els de l’Anoia, sense que el rival tingues opcions de disputar-li. Cal destacar el debut de dos juvenils amb futur al primer equip de l’Igualada.
El pròxim partit serà el 18 de febrer a les 19 hores, els de l’IVC  es desplaça a la pista del CV Roquetes ‘B’.

 

L’Alain Afflelou Sènior Femení per davant  el Bordils B al seu desplaçament a Girona, per una 3-1, on les igualadines van aconseguir un set, però sense la continuïtat necessària per lluitar la resta, la setmana que ve al fortí rebran a l’Alpicat, per tal de mirar d’aconseguir la primera victòria.

Pel que fa a l’Alain Afflelou Sènior Femení B torna amb una victòria a domicili de l’AEE Institut Jaume Balmes assolint així la primera posició del grup. Va ser un partit amb tensió que va arribar fins al tie que van guanyar les igualadines, demostrant així la gran concentració del grup. La setmana que ve al Fortí s’enfrontaran contra els Vikings del Prat.

Tant l’Alain Afflelou Sènior Femení C com els Veterans del XP han descansat aquests cap de setmana i jugaran el diumenge vinent a les Comes.

 

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí encaixa la primera derrota de la segona volta davant la Palma a les Comes per un 1-3, en el millor partit dels igualadins on han estat sempre disposats d’emportar-se els sets. Va ser un bon partit però que en els moments decisius no van poder gestionar els punts dèbils. La setmana que ve jugaran a la pista dels Vikings del Prat.

El Juvenil Femení perd contra L’Avinyó per un contundent 3-0, on les igualadines amb falta de concentració van fallar en la recepció provocant pocs atacs i passant moltes “free-balls” que van permetre que l’Avinyó pogués atacar sense dificultats, i així, emportant-se el partit amb facilitat. L’equip descansa el proper cap de setmana..

El Cadet Femení va arrancar un punt en la seva visita a l’Avinyó, on en un partit que d’entrada tenien molt planer guanyant 0-2, les jugadores de l’Avinyó van saber capgirar el marcador guanyant finalment 3-2. Igual que les juvenils la setmana que ve descansen.

Nova victòria de l’Aleví Mixte en el 9è partit de la temporada per un contundent 3-0, contra el Vilafranca, amb aquest nou èxit les igualadines continuen líders de la lliga sense conèixer la derrota. Va ser un partit plàcid amb un rival que era el seu primer any, fet que va facilitar molt les coses. Felicitem a tot l’equip pel bon treball realitzat.

 

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *