Cròniques del 18 i 19 de febrer

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CV Roquetes ‘B’ per disputar una nova jornada. El partit va acabar amb un marcador d’1 set a 3 (25-22/22-25/16-25/22-25), favorable als visitants. El primer set se’l van emportar els locals, a partir del segon els igualadins van millorar la seva recepció de sac, això va permetre poder contra-atacar, sumar punts amb més comoditat i poder guanyar els tres següents sets. Aquesta ha sigut la cinquena victòria consecutiva d’ençà que ha començat la segona lligueta. El pròxim dissabte a les 18 hores el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club rebrà al fortí de les Comes al CV Ametlla del Vallès B, per disputar una nova jornada de lliga.

Primera victòria de l’Alain Afflelou Sènior Femení al fortí per un 3-2, davant l’Alpicat Volei, en un partit en què les jugadores de l’IVC van anar remuntant sempre, però que en “tie” es van emportar amb molta solvència per un 15-9, sumant així els dos primers punts i agafant confiança per als pròxims partits. El pròxim dissabte es desplacen al camp de l’Asfe Sant Fruitós.

Pel que fa a l’Alain Afflelou Sènior Femení B, va perdre a les Comes per un 1-3 davant del Víking Volei Prat, en un partit en què les igualadines van començar amb molts problemes a la recepció i falta de concentració, que van anar millorant en els següents sets però que no van ser prou per capgirar el marcador. El pròxim dissabte es desplacen al camp del DSB Colegio Aleman.

L’Alain Afflelou Sènior Femení C, guanya al Fortí per un 3-1 al Club Volei Blanes. El partit va començar bé i va permetre a les jugadores del Marc Maturana que es posessin 2-0, però el tercer no van saber tancar-lo per errors de precipitació, i finalment, el quart va ser molt lluitat on les jugadores del Blanes van tensar massa les cordes i va acabar de part de les igualadines. El pròxim cap de setmana visitant l’AEE Jaume Balmes

Pel que fa als Veterans del XP, nova victòria per 3-0 al fortí, on sols en el primer set el CEB Berga va mostra un bon nivell de competició, els restants van ser consolidats en bons parcials i seguretat. Fins al 5 de març no tornen a jugar, i serà davant del Gavà.

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí perd davant el Víkings del Prat per un 3-1, en un partit on el primer set  se’l van emportar els igualadins gràcies a la concertació, en el segon i tercer set van patir per la precipitació i a més, els contraris feien combinació de fintes i atacs que no acabaven de defendre. El quart ser va ser el més lluitat i els juvenils de l’Igualada van estar a punt d’emportar-se’l però no va ser possible, tot i això van donar mostra de bon joc quan estaven concentrats. La setmana que ve jugaran al Fortí el dissabte a les quatre contra l’UE La Salle.

El Juvenil Femení perd davant l’Opticalia VC Vilanova per 0-3, en un partit fluix per part de les jugadores on sempre van anar darrere del Vilanova. La falta d’atac va fer que les contraries juguessin amb uns atacs més contundents. La setmana que ve descansen.

El Cadet Femení va seguirel mateix el camí de les juvenils amb un 0-3, però la sensació va ser totalment diferent ja que va haver-hi  lluita i grans punts amb bones defenses. La setmana que ve també descansen.

Nova victòria de l’Aleví Femení en el 10è partit de la temporada contra els Monjos B per 3-1, amb aquest nou èxit les igualadines acaben líders de la seva lliga sense conèixer la derrota. Les noies d’Aixa Jorba i el Ricard Jorba, no van tenir un partit fàcil, el rival va posar força resistència amb bons serveis, però la seguretat i confiança de l’equip va fer caure la victòria cap a casa. Felicitem a tot l’equip pel bon treball realitzat, tant a les veteranes com a les noves incorporacions d’aquesta temporada.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *