Cròniques del 11 i 12 de març

Diumenge al matí el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CE Panteres Grogues per disputar una nova jornada de la segona divisió catalana. El partit va acabar amb un marcador de 0 sets a 3 (17-25/20-25/14-25), favorable als visitants. Els de l’Anoia van dominar el partit sense oferir un gran joc davant un rival d’un nivell inferior. El pròxim partit dels de l’Anoia serà a la pista del CV Santpedor el diumenge a les 13 hores.

Dissabte a l’Alain Afflelou Sènior Femení va aconseguir portar un punt de la seva visita a la pista de Llars Mundet, remuntant un 2-0 inicial, igualant el partit però al “tie-break” van pagar l’esforç dels anteriors sets, dissabte que ve juguen al Fortí per rebre el Sant Pere Pescador a les 18 h.

L’Alain Afflelou Sènior Femení “B” es va emportar la victòria davant el CV Cardedeu per u 3-2, en un partit amb molts alts i baixos, que però finalment van poder tancar en un “tie-break” ajustat.

En la seva visita al camp del Colegio Aleman, l’Alain Afflelou Sènior Femení «C» torna amb un punt, en un partit molt igualat, fins a arribar al cinquè set on les igualadines no van estar en la lluita per emportar-se el partit. La setmana que ve duel fratricida a les Comes, ja que s’enfronten el Sènior Femení B i C, dissabte a les 20h.

EQUIPS DE BASE

El Juvenil Masculí perd davant el Sàndor per un 1-3, en un dels millors partits de la temporada, com sempre les nombroses baixes llastren un equip amb més aspiracions. Cal destacar la participació d’un jugador cadet i es va jugar un partit molt treballat amb seriositat i calma que es va poder disputar de tu a tu amb el Sàndor, però que no van caure cap als igualadins en els trams finals de cada set. La setmana que ve s’enfronten a l’institut Gironella, a les 16 h de dissabte al Fortí.

Primera victòria del Juvenil Femení després d’un partit molt disputat contra el Molins a la 2a fase. Amb uns parcials de 27-25/ 26-24/ 19-25/ 25-17, les igualadines van mostrar una defensa molt sòlida i pocs errors d’atac amb els que van aconseguir aquesta merescuda victòria.

Nova victòria del Cadet Femení per 3-0, també davant el Molins, en un partit molt seriós i emocionat fins a l’últim punt. Felicitats a les cadets per la bona feina!

El Cadet Masculí perd per 0-3 davant de l’Escola Orlandai en un partit fluix, davant del segon classificat on sempre van anar amb parcials per darrere. La setmana que ve visitarà l’Andorra el Fortí el diumenge a les 12h.

 

Victòria molt treballada de l’Aleví Femení en el 1r partit de la 2a volta contra els Monjos per 3-2. Les alevines van tenir bastants alts i baixos però al final van acabar imposant-se per la mínima en un ajustat 5è set. El primer set va començar bé per les igualadines però el segon i tercer va caure al cantó dels visitants, en el quart es va complicar molt però una bona reacció els va fer guanyar, la sort i el control dels nervis van ser clau per endur-se el cinquè. Felicitar a tot l’equip per la bona feina!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *