Cròniques 18 i 19 de març

El Jorba Solà Sènior Masculí inicia la segona volta amb victòria a la pista del Santpedor per 1 set a 3 (25-23/20-25/24-26/24-26). El sènior masculí va visitar el diumenge al matí el pavelló del conjunt bagenc amb moltes baixes, però amb la motivació de començar la fase final de la temporada amb bon peu i amb l’objectiu de mantenir el lideratge al seu grup de 2a catalana.

 

L’Igualada no va saber desplegar el seu potencial durant el primer set i els de Santpedor van aprofitar la seva alçada per dominar el joc a la xarxa i avançar-se al marcador.

 

A partir del segon set, els jugadors igualadins van reaccionar i van augmentar la intensitat defensiva. Així doncs, tot i la igualtat en els parcials, l’equip va jugar més còmode i va poder capgirar el marcador.

 

En el quart i darrer set, el Santpedor va sortir a la pista ferit i sabent que només li quedava una oportunitat per lluitar pel partit. Després d’una ratxa de punts, els locals es van arribar a situar cinc punts per sobre. Malgrat les dificultats, l’IVC va aconseguir remuntar el desavantatge i assegurar-se els tres punts que el situen primer amb 24 punts de 27 possibles. Cal destacar especialment el debut amb el primer equip del juvenil Adrià Garcia, que va jugar tot el partit i va resultar indispensable per obtenir la victòria. La setmana que ve descansen.

 

L’Alain Afflelou Senior Femení aconsegueix la victòria per 3-1 al Fortí davant el Sant Pere Pescador, en un primer set molt bo de les Igualadines que no van donar opció, en un segon en què tot i la reacció del rival van saber tancar molt bé. Les locals van intentar anar pel tercer però les de Sant Pere van donar-ho tot i no va poder ser, però en el quart les jugadores del Xavi Tirado van tornar a demostrar molta solidesa i així emportar-se el partit. Victòria que les col·loca a 3 punts de la 3a posició, després de finalitzar la primera volta, amb la qual estarien a les fases d’ascens a 2a catalana. La setmana que ve descansen.

 

El duel fratricida de l’Alain Afflelou Sènior Femení B i C, es va saldar amb un partit molt emocionat per les jugadores del B i on l’equip del C de Marc Maturana sempre va anar remuntant i igualant el partit fins al “ Tie-Break” on l’equip de Carles Casals va sortir amb més solidesa. A la grada es va poder viure una gran tarda de volei. Els dos equips descansen la setmana que ve.

 

Els veterans de l’XP, van patir de valent per emportar-se la victòria per 2-3 a domicili del Sant Quirze, en un partit que se sabia que seria el més igualat d’aquesta volta, tot i així menys per un lamentable quart set, els igualadins van saber reaccionar entrant al cinquè i definitiu set molt segurs i seriosos. Amb aquesta victòria segueixen líders, també descansen la setmana que ve.

EQUIPS BASE

 

El Juvenil Masculí perd a casa davant el Mundet, en un bon primer set, que no va tindre la continuïtat en el segon i tercer amb molts errors no forçats i alts i baixos. La setmana que visiten al Terrassa.

 

El Juvenil Femení perd contra L’Hospitalet per 3-2 on les igualadines van jugar un 2n, 3r i 4t set però els errors en recepció en 1r i 5è set van fer impossible la victòria. La setmana que ve es desplacen a Vilassar junt amb les cadets.

 

El Cadet Femení va posar la directa i va guanyar per 0-3 davant de l’Hospitalet, en un altre partit seriós de les pupil·les de Laia Pujol. Felicitem a l’equip per aquesta progressió.

 

El Cadet Masculí perd a les Comes davant l’Andorra, per 0-3, on els jugadors de l’Igualada van progressar de mica en mica i disputant més punts. La setmana que ve visiten terres lleidatanes.

 

 

 

 

 

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *