Cròniques 25 i 26 de març

Aquest cap de setmana els equips sèniors han descansat, aixi que comença la  segona volta per la majoria d’equips, us esperem al fortí.

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí perd davant del Terrassa casa seva, per un 3-0, en un partit que van anar de menys a més, com es mostra en el tanteig, falta la seguretat en els trams final dels set i poder tancar, la setmana que ve descansen.

El Juvenil Femení aconsegueix guanyar davant d’un Vilassar que li va saber plantar cara. L’equip dirigit per Jordi Rabell i Joan Selles que va viatjar a Vilassar amb moltes baixes es va relaxar després de guanyar el primer set i van acabar perdent el segon i el tercer. En aquest punt les igualadines van reaccionar i després de guanyar el quart set per 29-31 es van imposar al «tie» per un contundent 6-15.

El Cadet Femení va perdre davant el Vilassar, per 3-0, en un bon primer set, però la precipitació i no construir va facilitar la feina a les vilassarenques, que va poder atacar amb comoditat, la setmana que ve tant el Juvenil com el Cadet s’enfronten a l’Avinyó el diumenge al fortí 16 i 18 h respectivament.

El Cadet Masculí es va enfrontar al Balàfia a terres Lleidatanes, van perdre per un 3-0, però amb molt bones sensacions, ja que van estar a tots els sets en situació de lluitar-los, la setmana que ve es desplacen al camp del Vall d’Hebron.

L’equip aleví mixte suma la 12a victòria de la temporada davant del CV Vilafranca, en un partit on els petits igualadins van treballar molt bé ens els moments clau per poder endur-se’l. Molt bona feina!!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *