Cròniques 1 i 2 d’abril

L’Alain Afflelou Sènior Femení, en el seu enfrontament davant les Panteres Grogues va resultar amb un 0-3 a favor de les Panteres. Les igualadines sabedores de la importància de puntuar, van començar, molt series el partit, però no van acabar de trobar-se còmodes a la pista i la defensa no va ser prou agressiva davant dels atacs per zona quatre. Tot i així miraran de puntar en els pròxims partits per treure el cap a la fase d’ascens. La setmana que ve juguen davant el Bordils a les Comes diumenge a les 18:00 h.

Pel que fa a l’Alain Afflelou Sènior Femení «B» va tornar amb la victòria en la seva visita al CV Blanes, per un 2-3, en un partint amb molta emoció per les dues bandes. La setmana que ve jugaran dissabte a les 16.00 h davant del Jaume Balmes

L’Alain Afflelou Sènior Femení «C» també s’emporta la victòria davant el Cardedeu, per un 3-0, on les igualadines amb molta solvència, no van donar opció al Cardedeu. La setmana que ve descansen.

Els veterans del XP tanquen la primera volta invictes davant el Viladecans. Van tornar a guanyar per 3-0 a les Comes, on la serietat del XP no va donar opció al contrari. El pròxim partit serà el 22 d’abril a les Comes.

EQUIPS BASE

El Juvenil Femení perd davant l’Avinyó per 0-3, en un partit fluix on les igualadines no van donar sensació de poder emportar-se el partit en cap moment. La setmana que ve descansen.

El Cadet Femení també segueix les petjades de les juvenils i perd per 1-3, en un partit més lluitat, ja que en un primer set ben resolt no va tenir continuïtat en els altres. El cap de setmana que ve també descansen.

El Cadet Masculí torna amb derrota de la seva visita al Mundet per 3-0, on continuant treballant per al futur. La setmana que ve descansen.

L’equip Aleví aquest cap de setmana s’ha desplaçat als Monjos per rebre la medalla d’or dels Jocs Escolars del Penedès per haver quedat primers en la lliga aleví regular. Van disputar un triangular amistós amb les 2es i 3es classificades.

Cal felicitar a tot l’equip per aquest meritori primer lloc.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *