L’equip XP2 debuta fora de casa

Els nostres jugadors i jugadores de l’XP2, inicialment equip de tecnificació, comencen a assolir els coneixements i a demostrar-ho fora del Fortí. L’XP2 comença a ampliar les seves fronteres, fruit del seu bon treball i bon ambient.
El passat dimecres, l’equip sènior femení Afisiona Vteam va obrir les portes del seu entrenament en el pavelló del Vinçó de la Torre de Claramunt per jugar un amistós contra l’XP2 de l’IVC.
El resultat va ser de 2-2 (pendent de jugar un 5è set) amb un tanteig de 22-25/25-22/25-21/20-25. Es van viure bones jugades, caigudes (amb lesió inclosa per part d’una de les jugadores de l’afisiona vteam a qui desitgem que es recuperi aviat), remats i bons punts que sumat al molt bon ambient per part dels dos equips fa que sigui segur que es tornin a veure les cares al terreny de joc ben aviat.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *