Cròniques 6 i 7 de maig

El passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CV Roquetes ‘B’. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-20/25-14/25-19) favorable als locals. Els igualadins van dominar el partit contra un rival que no va poder en cap moment dominar el joc, els locals per la seva banda, sense desplegar un gran joc, van saber, a base d’una bona defensa, portar el partit cap al seu costat i mantenir així la primera posició. En el pròxim partit els de l’Anoia es desplacen a la pista del  CV l’Ametlla del Vallès.

L’Alain Afflelou Sènior Femení A guanya a casa del Sant Pere i Sant Pau al cinquè set, en un partit molt emocionant, ja que va durar 2:20 h, malgrat que no tenir un bon joc les igualadines van aconseguir endur-se dos punts. El dissabte que ve a les 18:00 h rebran al Fortí a Llars Mundet.

Les jugadores de l’Alain Afflelou Sènior Femení C, van caure a la pista dels Vikings per 3-0, en un partit travat on no van poder posar dificultats a les del Prat del Llobregat. La setmana que ve rebran el Col•legi Aleman a les 20:00 h al Fortí.

Els veterans del Xp deixen escapar un set a la seva visita a Berga, on finalment s’emportaren la victòria per un 1-3, gràcies a una bona reacció en el segon set, i treballant en els següents, tot i que patit alguna davallada puntual van saber portar els tres punts cap a casa. El dia 20 jugaran al Fortí a les vuit de la tarda contra el Gavà.

Equips Base

Alegria del Juvenil Masculí en la seva primera victòria de la segona volta davant del Cardedeu, en un partit que va tenir diverses fases fins a arribar al cinquè set. Els igualadins van fer algun canvi de posició que va resultar molt efectiu, finalment, va ser una merescuda victòria a la qual va costar arribar però que va tenir un efecte molt positiu. La setmana que ve es desplacen a Cornellà per enfrontar-se amb el Sàndor.

Victòria també del Juvenil Femení a la seva visita a Molins del Rei per un 1-3, en un partit on sols van cedir el primer set, i amb reacció en el següent resolent un partit amb seriositat i aconseguint així els tres punts. El diumenge a les 10.00h rebran a l’Hospitalet.

El Cadet Femení s’apunta al carro de la victòria, guanyant també per 1-3, les jugadores de Laia Pujol van començar molt bé, però al segon es van relaxar una mica cedint el set, al final van posar-se les piles guanyant el tercer i lluitant al quart de manera molt emocionat. El Diumenge a les 12:00 h rebran a l’Hospitalet.

El Cadet Masculí perd davant dels Monjos, per 0-3, on els nois de Carles Minguez van mostrar una millora amb un rival del mateix nivell, tot i així es va veure una evolució positiva dels jugadors. La setmana que ve visiten la casa de l’escola Orlandai.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *