Cròniques 27 i 28 de maig

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre el pavelló de les Comes al CE Panteres Grogues en l’últim partit de la temporada, en el qual els de l’Anoia han acabat líders destacats. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-16/25-16/24-26/25-22) favorable als locals. Tot i que era un partit de tràmit, els igualadins, sense desplegar un gran joc, van dominar el partit i es van endur la victòria, demostrant la superioritat envers el rival.

EQUIPS BASE

El Juvenil Masculí acaba també la seva participació a 1a catalana, en un partit contra el segon classificat, el Terrassa. Al partit es va competir de tu a tu i els nois del Daniel Gonzalez no es van arrugar i es van desinhibir deixant anar les emocions i buscant grans atacs i bones defenses. Al final, en una bola per empatar el partit 2 a 2, es va acabar perdent per 1-3. Mica en mica l’experiència va fent més grans als jugadors igualadins i només ens queda felicitar-los a tots: Adrià, Pau, Biel, Luwdig, Adri, Marc, Raul, Juan Carlos, Pol i Joel, i  també als cadets que han ajudat en molts partits.  Gràcies, felicitats i molt volei!

Per la majoria dels equips ha arribat el final de temporada, ja que només queda en joc l’equip Xp de veterans que realitzaran l’últim partit el 10 de juny a les 18:00h al Fortí.

Les tres primeres setmanes de juny es durà a terme el torneig del social per gaudir del voleibol tots junts i esperem amb ganes el 25è Volei Sorra d’igualada que serà el 7, 8 i 9 de juliol al Parc de Valldaura. Ens veiem la pròxima temporada!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *