Crònica 4/5 de novembre

 

-El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de les Comes al CV Vilafranca Negre. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-16/23-25/25-21/25-14) favorable als locals. Els de casa van dominar el partit amb la seva defensa i contra-atac, tot i que en el segon set els visitants van aprofitar els errors no forçats dels locals per endur-se’l, la resta de sets els igualadins van reaccionar i es van adjudicar el partit sense més problemes.

El pròxim partit serà el dissabte a les 18.30 hores, els de l’IVC  es desplacen a la pista del CV Cometa Bellvei.

-El sènior Femení al seu desplaçament a SD Espanyol. Perd per 3-2, traient 1 punt i sensacions de que poder competir mes els partits, la setmana que s’enfronten davant el Balafia diumenge a les 17:00 al Fortí

-El Sènior Femení B si que s’emporta el tres punts davant el cuer  CV Santpedor, en un partit molt seriós, dos sets molt concentrades minimitzant errors, en el 3er set s’han contagiat del joc del contrari, hi han tingut que remuntar acabant el set a 25-17, la setmana que ve descansen.

Equips Base

 El juvenil Masculí va rebre el CV Mataró al Fortí amb el resultat de 0-3, amb un equip superior els igualadins, que van anar de menys a mes en cada set, però no va ser suficient per  poder disputar de tu a tu , amb un equip molt treballat tant ofensivament com defensivament, la setmana que ve rebran al FC Barça al Fortí diumenge a les 12:30-

 -Pel que fa al Juvenil Femení, pers contra el Roquetes 3-0, després d’un partit en el que han jugat amb poca intensitat, les igualadines a excepció de la col·locadora Aina Sevilla no han mostrat actitud en el partit motiu pel qual al rival no li ha suposat cap esforç per endur-se el partit. La setmana que ve dissabte  a les 20:00 rebran el Vilanova groc.

 -El Cadet Femení si que van poder tornar amb la victorià davant el Roquetes per un 1-3, en un partit que les Jugadores del  Igualada van saber patir per la exigència, i tensió que va durar els quatre sets, aixo fa que es situen en la part mitja del grup, també el dissabte s’enfrontaran amb el Vilanova a les 18:15-

 -El Infantil Femení va disputar diumenge el partit a casa del lider el CV Gavà, que va guanyar perd un 3-0 un equip on totes les jugadores eren un any mes grans i molta experiència, aixo si les igualadines van donar-ho tot, i van mantindre una gran actitud tot el  partit i van donar grans punts, farem menció a la jugadora Jana Pujol que va patir una lesió i li desitgem que ven aviat estigui a la pista. Dissabte a les 16:00 rebran al CV Begues.

 -Per fi ja arribat el debut dels alevins, amb un resulta de Vilafranca 2 -IVC 2, partit molt igualat i emocionant on l’Igualada ha demostrat el potencial que te, el resultat d’empat es possible en aquesta lliga alevina ja que es juguem 4 set a 15 punts,  el 1er i 3er a caigut al costa dels del Penedes, però les Igualadines no s’han rendit i han guanyat, el 2on i 4rt, acaben el partit amb sensació de victorià, bon inici contra un gran rival. La setmana que s’enfrontaran als Monjos a les 12 a les Comes.

 

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *