Crònica partits 18/19 de novembre

 

-El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’ Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista de la Torre de Claramunt CV per disputar una nova jornada, els igualadins es van emportar els tres punts. El partit va acabar amb un marcador de 0 set a 3 (12-25/22-25/20-25). Els visitants no van fer un bon partit, però van poder guanyar el partit sense gaires problemes. El pròxim dissabte a les 16 hores l’ IVC rebrà al ‘fortí’ de les Comes al CV Reus per disputar una nova jornada.

-El Sènior Femení A perd per 0-3 davant el Sant Pere I Sant Pau, deixant a les Igualadines a la cua de la classificació, la setmana que es desplacem davant el Vall d’Hebron.

-Pel que fa al Sènior Femení B es va desplaçar a Castellar del Vallés per disputar un partit fins el «Tie Break», el 1er set ha estat ràpid , però la mala coordinació de les jugadores i varies errades no forçades va fer que es perdes el 2on i 3er set, en el 4art se l’han endut les de Igualada amb un joc mes encertat i destacant un canvi mes positiu i agressiu. Aixi les del Ivc han sentenciat el partit amb un contundent 8-15 , la propera setmana es desplacen Sant fruitós.

Equips Base

-En la seva visita al Terrassa el Juvenil Masculí perd per un 3-2, en un partit de alta intensitat amb un conjunt del seu nivell, que ja es pronosticava aixi, petits detalls van fer que al final caigues pels el equip Egarenc, esperant ja la tornada, la setmana que ve es desplacen a Vall d’Hebron.

-El diumenge el Juvenil Femení va enfrontar-se amb el Vilafranca, el 1er set van jugar amb ganes i esforç , en el 2on la típica relaxació van fer pujar las del Penedes que també es van emportar el 3er, el quart va ser per les del IVC, un set final d’infart que acabar 17-15 a favor del les Igualadines,descansen la setmana que ve.

-El Cadet Femení també guanya davant el Vilafranca per 3-1. la setmana que ve descansen.

El Infantil Femení perd davant el Barça per 0-3, la setmana que ve rebrem el Sant Cugat a les 18 al Fortí.

El Aleví, en el 3er partit de la temporada ha acabat amb victorià clara del Igualada per 4 jocs a 0 contra el Vilobí del Penedes. Tot i un fluix rival,cal felicitar a tot l’equip pel bon treball que han fet, la concentració i el joc d’equip que comença a desplegar. La setmana que ve rebran el Hortons a les 12 a la pista polivalents.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *