La Federació Catalana de Voleibol fa ressò de la presentació de la temporada 17/18!

«Presentació oficial de la temporada de l´Igualada Vòlei Club

El passat diumenge es feia la presentació oficial dels equips de l’Igualada Vòlei Club que competiran aquesta temporada 2017/2018. L’acte va tenir lloc al Complex Esportiu Les Comes en presència de la regidora d’Esports, Rosa Maria Plassa, el president de l’entitat i els diferents patrocinadors del club, així com familiars i aficionats del voleibol de la comarca.

L’Igualada Vòlei Club va presentar un total d’onze equips, vuit dels quals són federats. En categoria sènior l’entitat de l’Anoia té un total de 4 equips: un sènior masculí que milita a segona divisió, i dos sèniors femenins, un de tercera i un altre de quarta divisió; a més, el club conta amb un equip veterans mixt. En categories inferiors federades el club disposa de cinc equips, tres dels quals són femenins i un de masculí. Per un costat, té un juvenil masculí a primera divisió i, per l’altra, té un cadet i juvenil femení a tercera divisió i un infantil femení a segona. El club igualadí té també dues Escoles de Voleibol, una de sènior i una de formació de base, fora de la competició federada, igual que el seu equip aleví mixt.

El club, fundat al 1990, gaudeix d’una bona salut amb un creixement constant, any rere any, de fitxes federatives que ajuden també a que el voleibol creixi com a esport de referència a la comarca. La direcció del club, centrada sobretot en la divulgació del voleibol en els esportistes de base, preveu que, en breu, aquesta començarà a donar els seus fruits garantint així el futur del club.»

 

 

http://fcvolei.cat/noticia.php?ida=1&idn=1630&presentacic%EF%BF%BD-oficial-de-la-temporada-de-l%C2%B4igualada-vc%EF%BF%BDlei-club

 

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *