Crònica partits 25-26 de novembre

 

-El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’ Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de les Comes al CV Reus. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-15/20-25/25-15/25-19) favorable als locals. Els de casa van dominar el partit amb la seva defensa i contra-atac, tot i que en el segon set els visitants van aprofitar els errors no forçats dels locals per endur-se’l, a partir del tercer set els locals van reaccionar i es van adjudicar el partit mostrant un gran joc.

El pròxim partit serà el dissabte a les 18.00 hores, els de l’IVC es desplacen a la pista del Club Inefc Lleida, que és líder del grup a un punt dels igualadins.

-El Sènior Femení perd per 3-0 al seu desplaçament al Vall d’Hebron, en un partit que clarament va anar de menys a mes ¡ molt justos d’efectius. Dissabte rebran al Opticalia Vilanova a les 16:00 al Fortí.

-El Sènior Femení B a visitat el sant Fruitós al diumenge al matí, van perdre 3-0, el primer set van jugar i van lluitar fins al final amb un marcador de 25-21, el segon set les noies del sant Fruitós van apretar i van guanyar el set amb un marcador de 25-14, i el tercer set amb un marcador de 25-15, les noies van lluitar tot el partit tot amb algunes baixes. Descansen la pròxima jornada.

-Els Veterans del XP perden a casa davant el Voleinova actual líder del grup, per un 0-3, el igualadins no van donar la sensació de poder construir ni defensar els atacs del contraris, la setmana que ve visiten al Ceb Berga.

Equips Base

-El Juvenil Masculí per fi sap el que és emportar-se el tres punts en un partit a l’inici de la segona volta davant el Vall d’Hebron, a pesar d’entrar al 1er set un pel relaxat o dormit, el qual van deixar escapar, van saber reaccionar a temps per anar en increment durant tot el partit i saber aguantar la pressióal final 1-3 pels igualadins que aconsegueixen situar-se al 3er lloc de la taula. Felicitats Nois!

-L’Infantil Femení perd davant el DSV Sant Cugat al fortí per un 0-3, en 3er set que van estar a punt de guanyar, mica en mica. La setmana que ve descansen.

-L’ Aleví empata 2 IVC 2 Hortons en el 4t partit de la temporada ha acabat amb empat davant un molt bon equip com és d’Hortons. Cal felicitar però a tot l’equip Igualadí pel bon joc desplegat tot i amb el debut de 3 nous fitxatges (amb els nervis que això comporta fer el primer partit oficial d’un esport tant tècnic). Cada vegada succeeixen més les jugades de 3 tocs i els punts llargs. Augurem doncs partits més intensos i emocionants.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *