Cròniques cap de setmana 9/10 de desembre

 

 

Aquest cap de setmana sols s’ha disputat un partit la visita del Juvenil Masculí a la pista del Barberà, en un partit important ja que per la lluita de classificació, el partit va acabar 2-3 amb alts i baixos sobretot en el segon set, en el quart, els igualadins van estar a punt d’emportar-se’l però finalment van anar al “tie” la experiència i serietat van fer que anés cap els de l’Anoia, i aixi portar uns punts importants per les aspiracions del equip, la setmana vinent juguen contra el Balàfia a les Comes Diumenge a les 14:00.

Els altres equips també disputen entre dissabte i diumenge, a les comes , consulteu les xxss per saber horaris.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *