Crònica partits 16/17 de desembre

CRONIQUES 16-17 DE DESEMBRE

Tot i el cap de setmana negatiu, afrontem el 2018 amb il·lusió i amb ganes de seguir treballant perquè podem competir a tots els nivells, sols desitjar Bones festes i bon any nou a tots els patrocinadors, socis, jugadors i aficionats.
-El passat diumenge el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de les Comes al CV Cunit. El partit va acabar amb un marcador de 0 sets a 3 (23-25/23-25/26-28) favorable als visitants. Els locals van anar a remolc tot el partit i no van poder fer el seu joc, van cometre molts errors no forçats, el qual va aprofitar el Cunit per emportar-se el partit.
-El sènior femení «A» del club continua amb la seva trajectòria ascendent, construint-se com equip i afrontant el final de la primera fase com una pretemporada de cara a l’objectiu de mantenir-se la 3a divisió.

En un partit molt disputat enfront del tercer classificat, l’IVC va donar la cara i va aconseguir mantenir un bon nivell de joc i assolir els objectius plantejats, obtenint, a més, la recompensa d’un dels millors sets jugats per l’equip al llarg de la temporada, derrotant molt clarament (25-13) al seu rival.

Malgrat que es podria haver aconseguit un millor resultat, un partit que deixa amb un bon regust a l’equip de cara a la parada nadalenca i amb ganes per afrontar el final de la 1a fase.
-El Sènior Femení B perd per un 3-0 a la pista del Dsv Sant Cugat, bon partit tàctica i tècnicament contra les primeres malgrat la derrota.
-Els Veterans del XP perden davant els Titans de sant Adrià per 0-3, en un partit d’alt nivell davant dels líders del grup, on els igualadins sempre van anar a remolc però hi va haver molta lluitat i millors atacs, fet que va permetre mantindrem les opcions sobretot en el últim set.
EQUIPS BASE
-El Juvenil Masculí perd davant el Balafia per un 1-3, en un partit important pels del IVC per mantindre l’opció de jugar en el primer grup en la segona fase, després d’un primer set on els jugadors de l’igualada van demostrar un gran nivell i uns atacs contundents i guanyar-lo amb relativa solvència, va arribar el següent on els lleidatans amb confiança i treball van aconseguir emportant-se, en el tercer la lesió d’un jugador va desconcertar al igualadins, i en el quart i definitiu la precipitació i pressió van llastrar les opcions del IVC, per igualar el partit, encarem 2018 amb més treball i il·lusió.
-El Juvenil Femení perd 3-0 davant el Claver on les igualadines van tindre poca intensitat en el seu joc.
-El Cadet també segueix el Camí de les Juvenils i també perden davant el Claver, això si en una millor actitud i predisposició davant un equip més quallat i amb molt més atac, on el sistema de joc de les igualadines va facilitar el camí a les Lleidatanes.
-L’Infantil també perd davant les CJ Les Corts , en un partit de molts alts i baixos però en un 3r set molt emocionant, que a punt va estar a caure a favor de les igualadines, mia en mica es va veient la feina.

ALTRES NOTÍCIES
-Informen que el nostre entrenador del Juvenil Masculí Daniel Gonzalez Martinez a estat designat per la Federació Catalana de Voleibol, com a seleccionador provincial, peLTorneig provincial que es celebrarà el pròxim 2,3,4 de Gener a Tarragona, així que hi ha una convocatòria de selecció oberta que es celebrarà el 23 de desembre de 17:00 a 19:00 al pavelló de les Comes, on ens felicitem que dos clubs de la comarca com el IVC i La Torre de Claramunt, han aportat jugadors per possible selecció.
-També informem que han estat anul·lades les butllets del  0281 al 0300, del  36881 de la Loteria de Nadal, pèrdua d’aquest s’informa que tan mateix s’ha fet la corresponent denúncia. 

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *