CRÒNIQUES DEL IGUALADA VÒLEI CLUB DE CAP DE SETMANA 13/14 GENER

-Diumenge al matí el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CV Cubelles, els igualadins es van emportar els tres punts. El partit va acabar amb un marcador de 0 set a 3 (21-25/12-25/15-25), favorable als de l’Anoia. Els visitants van dominar el partit, contra un equip que va fer molts errors no forçats. Per la seva banda els igualadins van saber imposar el seu joc de defensa i contra-atac.

El pròxim diumenge a les 17 hores l’IVC es desplaça a la pista del CV Vilafranca Negre.

-El Sènior Femení perd davant de l’Alpicat per 3-1, en un partit amb molts alts i baixos. Malgrat el mal començament del primer set, les igualadines van saber treure més competitivitat en el segon tot i que va costar mantenir els següents.

La setmana que ve s’enfronten contra el SD Espanyol, a les 18:00 a les Comes.

-El Sènior Femení B juga un partit molt fluix on falta de motivació, durant tot el partit ha fet que les igualadines no poguessin fer res contra un  Terrassa que s’ha mostrat constant i encertat, enduent-se el partit per 0-3, la setmana que ve es desplacen a Santpedor.

-Pel que fa als Veterans del XP, van perdre al “tie” davant els Panteres Grogues, partit també amb alts i baixos però que van aconseguir anivellar, fins arribar al 5e set, en el qual van disposar de 4 boles de partit, però els nervis van trair als jugadors del Igualada, ja que no van aconseguir donar una continuïtat a les jugades.

Equips Base:

-El Juvenil Masculí en el seu desplaçament a Mataró va perdre per 3-0, en un partit mes igualat que el de la primera volta, bones sensacions per això malgrat la derrota i també del important debut de nous jugadors que es van incorporant aquesta temporada. La setmana que be tenen desplaçament per jugar davant el Barça.

-El Juvenil Femení junt amb el Cadet va enfrontar-se a casa del AEE Elisabet Salou, les juvenils perden per 3-0, amb les líders dels grup , per la via rapida no van tindre cap opció de disputar en cap moment el partit. La setmana que be rebran el CV Roquetes diumenge a les 12:00 a les comes.

-El Cadet Femení si que aconseguís la victorià per un 1-3, les jugadores  com ens tenen acostumats van fer un partit molt competit i amb sets molt justos i emocionants, felicitar tan la feina de les entrenadores com a les jugadores per seguir endavant. També rebran el CV Roquetes a les comes diumenge a les 10:15.

-El infantil Femení perd davant el Barça per 3-0, en un partit que va anar de mes a menys, però que mica en mica va adquirint mes solidesa en els sets inicials, la setmana que ve rebrà el Gavà a les 16:00 de Dissabte.

-L’aleví va acabar amb victorià clara del Igualada per 4-0 contra l’Estalella Verd del Penedès, tot i un fluix rival , cal felicitar a tot l’equip pel bon treball que van fer, la concentració i el joc d’equip que partit rere partit van desplegant.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *