Cròniques partits 3/4 de febrer

Molt bon inici de les segones fases pels equips de l’Igualada Volei Club! El Sènior Masculí va guanyar al CV Cunit per 2-3, el Sènior Femení A guanya al Sabadell amb el resultat de 1-3 i el Sènior Femení B aconsegueix la victòria amb un 3-2 contra el Vilafranca Blanc. Pel que fa a l’equip Infantil Femení guanya la primera i merescuda victòria per 3-0 al Salou. Enhorabona!💪🏽Podeu consultar més detalls de les cròniques a la nostra web www.igualadavoleiclub.cat 

 

-Bon inici de segones fases pels nostre equips, que preveu una segona volta amb mes il·lusió.

-Primera victòria de el Igualada Vòlei Club en la fase d’ascens a Primera Catalana (3-2)

El sènior masculí de l’IVC va obtenir diumenge un triomf molt treballat davant el CV Cunit. El partit es va decidir al ‘tie-break’ després de més de dues hores de joc (25-15/24-26/25-20/20-25/15-9). L’equip local es va avançar al marcador amb un gran primer set, jugant amb intensitat i concentració. EL Igualada va saber aprofitar els seus atacs més potents i va realitzar un molt bon treball defensiu. Una mala ratxa al principi del segon set va propiciar la igualada del Cunit, que també va mostrar un gran nivell de joc.

La dinàmica es va tornar a capgirar durant el tercer set, on l’IVC va deixar clar que volia començar la segona fase sumant. Una nova ratxa de punts dels visitants a l’inici del quart període va fer que el Igualada veiés com se li escapava la possibilitat de sumar els tres punts. Tot i el cop, l’equip va saber sortir a pista amb el convenciment de guanyar el cinquè i definitiu set. Amb molt bon joc i evitant errors, l’IVC va ser capaç d’estar durant tot el ‘tie-break’ per davant al marcador i obtenir, d’aquesta manera, una primera victòria que ha de donar ales a l’equip per creure en les opcions d’ascens a Primera Divisió Catalana.

La setmana vinent, el sènior masculí de el Igualada Vòlei Club es desplaçarà a Cornellà de Llobregat per enfrontar-se a l’AE Sàndor Júnior, dissabte a les 4 de la tarda.

-El Sènior Femení també aconsegueix els 3 punts en una victòria a domicili del Sabadell, començant així amb bon peu per aconseguir la permanència en 3ª Catalana, consolidant el grup de jugadores i en un partit molt seriós de les igualadines, diumenge a les 18:00 rebran al Torelló a les Comes.
-Pel que fa al Sènior Femení B acaba guanyant per 3-2 un partit on les igualadines han tingut molts alts i baixos que les vilafranquines han sabut aprofitar.
Tot i així, l’equip igualadí, ha mostrat un bon posicionament a pista i bona actitud s’ha pogut imposar de manera clara en el 3r set, la setmana que ve es desplacen a la pista del Voleí Sant Marti.

-Els veterans dels XP perden e el seu desplaçament a la pista del Spiking Neurons, tot i guanyar-los a la primera volta, en aquesta ocasió no van tindre oportunitat de frenar els atacs dels spikings, els igualadins no atacaven ni acabaven de construir un lloc potent, que poses en dificultat als barcelonins, perden per un 3-0 per la via ràpida, estem segur que la tornada serà millor.
Equips Base
El Juvenils i el Cadet han descansat aquesta setmana, sols el infantil Femení han jugat, amb la primera i merescuda victòria per 3-0 al Salou que aportarà molta moral a les jugadores i equip tècnic, la segona volta apunta ser mes disputada al esta els equips mes anivellats, sols cal felicitar aquestes jugadores perquè segueixin aprenent i evolucionant. La setmana que ve rebrem el Eduvolei Ametlla.
-El Aleví perd a casa dels Monjos en un partit molt lluitat com sempre, sempre amb actitud i mostrant les habilitats. Esperant les pròximes jornades.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *