Cròniques partits 10/11 de febrer

Victòria dels equips Sènior Masculí, Sènior Femení A i de les Infantils el passat cap de setmana. Enhorabona!💪🏼 Per saber més informació dels partits podeu entrar a la web del club www.igualadavoleiclub.cat 😊🏐

 

 

 

-El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’ Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del AE Sandor Júnior per disputar la segona jornada de la lliga d’ascens, els visitants es van emportar els tres punts, el marcador  final va ser de 0 sets a 3 (24-26/27-29/22-25). Els de l’Anoia sense fer un gran partit, van aprofitar els errors de rival i amb una bona defensa-contraatac van guanyar el partit. El pròxim partit serà el 17/02 a les 20 hores i l’ IVC rebrà al fortí de les Comes al AE Sandor Amateur.
-Bon partit del Sènior Femení davant el Torelló, que van guanyar per 3-0, un 1er set amb solvència i els altres dos mes ajustats, i aixi assegurant de moment 6 punts que ens mantenen a dalt de la classificació, dissabte que ve es desplacen a Terrassa.
-El sènior femení «B» a jugat aquest diumenge a Sant Martí de Sarroca, el 1er set les jugadores no han jugat amb bones sensacions, però han trobat en els següents sets, s’han posat per davant del marcador per les jugadores del Sant Martí han pogut donar la volta al marcador, i deixar escapar els sets molt ajustats, dissabte a les 18:00 jugaran al Fortí de les Comes.
Equips Base
-Les juvenils van jugar contra el Sant Gervasi aquest dissabte, amb un resultat de 25-14/25-19/25-21, el primer set els i va faltar confiança en defensa, en el segons set van millorar en defensa però no en contundència en els remats, i els tercer una mica de cada, el diumenge rebran el Molins a les 10:15 al Fortí.
-També les cadets es van enfrontar al Sant Gervasi,també perdent per 3-0, en un partit de menys a mes, cal dir que aquest partit les jugadores del infantil van vindre a donar ho tot, ja que hi havia nombroses baixes dels equip habitual i aixo es mereix un reconeixement de la coordinació tècnica del club, també rebran al Molins però a les 12:00 del diumenge.
-Les infantils guanyen novament , per 3-1 al Eduvolei Ametlla, novament les jugadores van aconseguint un gran resultat i van mantenir la tensió durant tot el partit, en hora bona noies i endavant, diumenge a le 14:00 rebran al Cubelles .
.-Recorda que el Juvenil Masculí rebran el Barbera dissabte a les 16:00 al Fortí.
Salut i molt Volei¡¡¡¡

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *