Crònica partits 17 i 18 de febrer

Molts bons resultats pels equips Sènior Masculí, Sènior Femení i Cadet Femení aquest cap de setmana! Enhorabona💪🏼🏐

 

-El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de les Comes al AE Sandor Amateur. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 0 (25-23/25-19/25-22) favorable als locals. Els de l’Anoia sumen tres victòries consecutives en la lliga d’ascens a primera catalana. Els de casa van dominar el partit amb una gran defensa i un contra-atac molt dur, que els va permetre sumar molts punts.
El pròxim partit serà el dissabte a les 18:00 hores, els de l’IVC  es desplacen a la pista de l’Escola Orlandai.

-El Sènior Femení aconsegueix victorià a casa del Terrassa, per un 0-3 bona progressia de les igualadines 9 de 9, consolidant sent colider amb el Vilanova, el dissabte rebran el Aee Montserrat a les 18:00 a les Comes.

-El SFB perd un partit amb una puntuació molt igualada davant el Canet amb uns parcials de 24-26 24-26 25-19 25-23 11-15 on els errors no forçats han acabat decantant el marcador. La setmana que ve van a Blanes a jugar.

-El XP rebrà el Sabadell dissabte a les 20:00 hores.

EQUIPS BASE

-El Juvenil Masculí perd contra pronostic contra el Barbera, el paron de dues setmanes sembla que ha acumulat molta tensió per iniciar la segona volta amb bon peu, en un inici de partit espectacular dels igualadins, que van capgira el Barbera, va lastra al equip amb nervis i desconfiança que els va ficar al pou, be esperem que aprendre la lliçó i encar mes segurs el pròxims, jugaran diumenge a la 1 a Vall d’Hebron.

-El Juvenil Femení perd davant el Molins negre per un 1-3, en un partit que les igualadines no van reaccionar fins el quan trobar contra les cordes, guanyant el 3er set demostrant que quan si posen son capaços de competir, la setmana que ve descansa.

-Per la seva part les Cadet si varen doblegar al Molins per un 3-0, amb facilitat i bon joc que ens tenen acostumades aquestes jugadores, cal comenta la lessio de la jugadora Marta Ortinez que el club desitgem que aviat torni a pista. També descansen aquest cap de setmana.

-Les Infantils perden 1-3 contra el Cubelles però en un partit molt ajustat com reflexa el marcador 25-23/26-28/17-25/20-25, bon treball de concentració i felicitem pel el esforç realitzat. La pròxima setmana es desplacen a Vilanova i la Geltrú.5-25-23/26-28/17-25/22

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *