Cròniques partits 24 i 25 de febrer

🗣Victòria aquest cap de setmana pels equips Sènior Masculí, Sènior Femení A i l’Infantil Femení! Enhorabona! A seguir així! Amunt IVC💪🏼🏐

 

-El Sènior Masculí Jorba Sola guanyen a domicili del Sandor amateur en un partit molt ajustat on els jugadors de Xavi Carpí, van tindre que remuntar i lluitar per emportar-se el partit guanyat per un 2-3, amb un marcador de 24-26/26-24/28-26/19-25/8-15 que reflecteix la igualtat, mantenim així la lluita per esta al capdavant de la classificació, la setmana que ve s’enfronten al CV Cunit.

-Per la seva part el Sènior Femení gunya el seu partit contra el AEE Montserrat , amb solvència , aconseguir així el lideratge del grup, el marcador va ser de 25-15/25-23/25-11, la setmana que ve a les 16:00 rebran el Sabadell al Fortí de les Comes.

-El SFB s’ha desplaçat a Blanes on ha perdut per 3-1, després d’un primer set guanyat per 14-25 on les igualadines han minimitzat els errors i les de Blanes semblaven perdudes a la pista, les de la Selva han despertat i han aconseguit remuntar en uns últims sets on l’equip igualadí estava més pendent del rival que del seu propi joc. La setmana que ve es desplacen a Vilafranca.

-Els Veterans del Xp perden 1-3 contra el Sabadell, un equip amb bon atacs que els locals no van saben defensar, sols en el 3er set la entrada del central Santi Salud va donar l’embranzida per emportar-se’l, però la lesió de Jordi Pineda va notar-se en el ànims dels Igualadins, jugaran el diumenge 11 a les 14:00 a les Comes.

Equips Base.

-El Juvenil Masculí perden a la seva visita a Vall Hebron, per 3-0, tot i el resultat el partit els igualadins van donar-ho tot i mantenir una bona actitud i estabilitat malgrat els errors comesos, el dissabte jugaran contra el Vilafranca Verd a les 18:00 al Fortí.

-El Infantil Femení s’emporta el partit a casa del Vilanova per 2-3 amb un marcador de 23-25/15-25/25-23/25-19/11-15, com es veu la emoció va estar present tot el partit, les igualadines demostren que quan las coses s’igualen saben treballar, la setmana que ve s’enfrontaran al Salou.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *