Jugadors de L’IVC als Premis Neptú

📣El passat diumenge 11 de març es van celebrar els Premis Neptú a Igualada i, cal destacar que el club ha tingut com a finalistes la ex-jugadora de l’Igualada Volei Club Gemma Marsal que actualment juga al Cecell de Lleida en la categoria de Primera Nacional i l’altre finalista es en Ludwig, un jugador del Juvenil Masculí que està en clara progressió. També ajuda al Sènior Masculí que lluita per pujar a Primera Divisió.

Per altra banda la jugadora Berta Puig de l’equip Cadet Femení ha estat nominada com a esportista destacada escolar de primària, li volem fer arribar la nostra felicitació i que segueixi gaudint del volei.

⚠Remarcar que també han donat el premi al 25è Volei Sorra com a millor esdeveniment esportiu del 2017! Enhorabona i moltes gràcies a tots!
🏐💪🏼

 

             

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *