Gran victòria del SFA el passat cap de setmana!

El Sènior Femení A del club va aconseguir una victòria clau aquest cap de setmana a la pista del líder. Amb aquesta victòria el SFA es col·loca al capdavant de la classificació a falta de dues jornades.

Davant la importància del partit, l’equip igualadí va sortir a per totes amb parcials de 6 punts a favor a inicis del primer set que es van mantenir al llarg del set. Algunes errades al final de set van portar l’emoció al marcador que va concloure amb un 24-26.
El patiment del final del primer set va fer que el Sènior Femení A sortís com un vendaval i, amb un dels millors sets de la temporada, va anul·lar al rival amb un 12-25.
Els canvis i la relaxació per la còmoda victòria del set anterior va provocar que el rival comencés el tercer set amb un avantatge de 4 punts que es va mantenir fins al 24-21. En aquest moment la importància que tenia la victòria va portar a les més grans del club a fer un pas endavant, lluitar totes les pilotes i emportar-se el set per un 25-27.
Amb aquesta victòria el SFA depèn d’ell mateix per quedar en primera posició.
Molt bé noies 💪🏽

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *