El Jorba Solà Sènior Masculí és de primera!

El Jorba Sola Sènior Masculí del vòlei igualadí tornarà a ser de primera categoria a partir de la temporada 2018-2019. Els jugadors de Xavi Carpí van complir els pronòstics i es van imposar al CV Andorra per 0 sets a 3 (21-25/15-25/17-25). L’Igualada arrodoneix d’aquesta manera una gran temporada i acaba la fase d’ascens en segona posició, amb 26 punts i un balanç de 9 victòries i 5 derrotes.

A l’Igualada només li valien els tres punts per no haver de dependre dels resultats aliens. La pressió de jugar-s’ho tot a una carta, afegida a les dues derrotes consecutives que havia patit l’equip, va fer que el principi de partit fos complicat per al conjunt igualadí. L’Andorra va arribar al darrer tram del primer set per davant en el marcador, però la reacció de l’Igualada va ser contundent. L’equip va saber sobreposar-se a la situació i va capgirar el resultat amb una ratxa de 5 punts consecutius.

El segon i tercer sets van ser molt més còmodes per a l’equip visitant, que va veure com el rival perdia l’esperança de lluitar el partit. L’Igualada va saber mantenir la seriositat i va tancar el partit sense donar més opcions. El d’Andorra va ser el darrer partit de l’Igualada Vòlei Club en aquesta temporada exitosa. Després de les vacances, l’equip començarà a preparar el retorn a la Primera Divisió Catalana amb el repte de conservar la categoria.

Els integrants de l’equip que han fet possible l’ascens han estat:

Luis Castelo, Robinson Castelo, Isaac Delgado, Ricard Delgado, Genís Camps, Sergi Escudero, Raúl Pulido, Xavier Tirado, Joan Ramiro, José Jiménez, Eloy López, Jordi Rabell, Carles Mínguez, Toni Marlès, Ludwig Mykina, Adrián García, Guillem González (capità) i Xavier Carpi (entrenador).

 

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *