Amistós al Centre Penitenciari Mas d’Enric

Un grup dels veterans XP es desplaça al Centre Penitenciari Mas d’Enric (Tarragona) per disputar un amistós contra els les persones internes.

El passat diumenge 9 de juny alguns membres dels veterans XP de l’Igualada Vòlei Club vam poder accedir a la presó Mas d’Enric per col·laborar amb aquest centre penitenciari, jugant un partit amistós.

Un grup mixt d’uns 15 jugadors més un grupet de gestors culturals (coordinats per la Tània, que van aportar la seva col·laboració fent d’àrbitre, marcador… ) ens esperava amb gran entusiasme. El seu monitor d’esports, l’Enric, va organitzar la jornada en partits rotatius a 11 punts per tal que tots poguessin participar sense haver d’esperar massa estona.

Tot el nostre agraïment per aquesta oportunitat al Carlos (Cap Departament Sociocultural ), a la Tània (Educadora) i l’Enric (Monitor Esportiu) que van fer possible aquesta experiència.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *