Posem cara a l’equip tècnic de l’Igualada Vòlei Club!⁣


🏐 𝐒𝐔𝐒𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐋𝐔𝐂𝐀𝐒 Nivell 1⁣⁣
⁣⁣
Fa 27 anys que va entrar a formar part del club en la seva etapa juvenil. Després d’uns anys, durant la seva etapa en els equips sènior, es va formar com a entrenadora portant diferents equips del club durant vàries temporades.⁣⁣
Es va prendre un descans del vòlei per centrar-se en el partit més important que jugaria, ser mare. Així i tot, el vòlei no va deixar de córrer per les seves venes, i passats uns anys va tornar a jugar i a entrenar, aquesta vegada però, es volia centrar en els equips base, i actualment, després d’aquesta llarga trajectòria és l’entrenadora de l’INFANTIL A.⁣
⁣⁣


🏐 𝐑𝐎𝐂𝐈𝐎 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐄𝐒 Nivell 1⁣⁣
⁣⁣
Jugadora de vòlei des dels 10 anys va començar la seva formació a l’Igualada Vòlei club, on va jugar durant tres temporades.⁣⁣
Després en va estar dues al Barça CV, i els últims dos anys els ha jugat al CV Monjos. Actualment competeix amb el juvenil A de Sant Boi a primera catalana.⁣⁣
La seva afició al voleibol l’ha portat a no conformar-se únicament en ser jugadora i l’any passat, es va formar com a àrbitre en el curs organitzat per la FCVB i l’IVC.⁣⁣
Actualment, és la segona entrenadora de l’INFANTIL A i amb les ganes i motivació que ha demostrat per la formació base té una trajectòria molt prometedora com a formadora dins del club.⁣⁣
⁣⁣


🏐 𝐀𝐈𝐗𝐀 𝐉𝐎𝐑𝐁𝐀 Nivell 1⁣⁣
⁣⁣
L’Aixa es va iniciar al vòlei amb 14 anys. Filla d’un dels fundadors de l’IVC, en poc temps va veure que portava el vòlei a les venes i ràpidament es va posar a entrenar com a segona entrenadora de l’equip aleví en el qual s’hi va estar 3 temporades.⁣⁣
Actualment, és jugadora del Sènior Femení de l’IVC a 3a Catalana i entrenadora de l’ INFANTIL B del club.⁣⁣
⁣⁣


🏐 𝐏𝐀𝐁𝐋𝐎 𝐍𝐔𝐍𝐂𝐈𝐎⁣⁣
⁣⁣
El Pablo forma part del club des de fa tres anys. En aquest temps ha demostrat una gran capacitat d’aprenentatge i s’ha convertit en un jugador decisiu del primer equip masculí. El seu compromís amb el club l’ha engrescat a començar un nou projecte: la formació dels grup d’iniciació base.⁣⁣
⁣⁣
Moltes gràcies per format part de la família IVC!♥️

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *