POSEM CARA A L’EQUIP TÈCNIC DE L’IGUALADA VÒLEI CLUB!⁣

📷 Avui us presentem l’equip tècnic del juvenil femení i masculí! 🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣

𝐉𝐨𝐫𝐝𝐢 𝐑𝐚𝐛𝐞𝐥𝐥 – Nivell II⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Es va iniciar al vòlei a l’edat juvenil a l’Igualada Vòlei Club. Després d’uns anys dedicat a altres projectes personals, el 2013 el vòlei el va tornar a cridar i va tornar a les files del club. El 2015, es formà com entrenador entrenant el juvenil femení d’aquella temporada transmetent la seva passió pel vòlei a les seves jugadores, algunes de les quals han acabat entrenant equips del club. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
El seu entusiasme pel vòlei i el club, l’han portat a formar part de la junta directiva des de fa 5 anys, és àrbitre de la FCVB, jugador del Sènior Masculí a 2a Catalana i entrenador del Juvenil Femení de l’Igualada Vòlei Club.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢́ 𝐉𝐮𝐯𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧𝐲 – Nivell I⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Estudiant de Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, es va iniciar al vòlei l’any 2017 al Club Vòlei Canet. Des de la temporada 2019-2020 és jugador de l’Igualada Vòlei Club a l’equip Sènior Masculí quan va venir a viure a Igualada. Les seves ganes de seguir aprenent de l’esport, el van portar a fer-se àrbitre en el curs organitzat per la Federació Catalana de Voleibol i l’IVC. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Actualment és jugador del Sènior Masculí i segon entrenador del Juvenil Femení. ⁣⁣⁣⁣

⁣⁣⁣𝐏𝐚𝐮 𝐏𝐞́𝐫𝐞𝐳 – Nivell I⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Va començar a jugar a vòlei fa 6 anys a l’Igualada Vòlei Club amb un grup d’amics aconseguint que l’equip cadet pogués competir per primera vegada de manera federada. Tot i tenir dubtes al començament, va acabar enamorat del vòlei.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Després de 6 anys jugant a pista, amb el Sènior Masculí a segona i primera catalana, aquest any competeix en un equip Nacional.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Les seves ganes d’aprendre i millorar, no el van fer dubtar ni un segon quan el club li va proposar entrenar un equip cadet.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Ara aquells infantils i cadets ja són juvenils, i tenen les mateixes ganes que ell de seguir aprenent i creixent amb l’Igualada Vòlei Club.⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Gràcies per formar part de la família IVC ❤️🏐

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *