POSEM CARA A L’EQUIP TÈCNIC DE L’IGUALADA VÒLEI CLUB!⁣

📷 Avui us presentem els coordinadors esportius del club! 🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐆𝐨𝐧𝐳𝐚́𝐥𝐞𝐳 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢́𝐧𝐞𝐳 – Nivell II i Nivell I de Vòlei Platja⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Actual president de l’entitat, va tenir el primer contacte amb el voleibol en el 2012 a partir que s’iniciés la seva filla.⁣⁣⁣
A poc a poc es va anar interessant en l’esport tenint un primer contacte amb l’equip de veterans. Veient que cada cop estava més enamorat del vòlei va decidir treure’s el Nivell 1. Això el va deixar amb ganes de més i, per ampliar coneixements i seguir la formació, va seguir amb el Nivell 2 i el N1 de vòlei platja.⁣⁣⁣
Ha portat diferents equips del club, des de la base fins al sènior femení i masculí.⁣⁣⁣
Actualment és el coordinador de la secció masculina del club, i està a l’espera de poder-se treure el Nivell 3 Nacional.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣

𝐑𝐚𝐮́𝐥 𝐁𝐫𝐮ñé𝐧 – Nivell II⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Va entrar al club ara fa 10 anys com a jugador del llavors SMB. Format durant anys al club com a jugador del SMB i el SMA, el club li va oferir un grup de jugadores amb ganes d’aprendre i que serien els seus primers conillets d’índies: El sènior Femení C.⁣⁣⁣
Des de llavors la seva implicació pel club l’ha fet passar per un dels càrrecs més importants, el de president. Les obligacions i les responsabilitats del càrrec no el van fer desistir de seguir entrenant equips com el SFA, el SFB, el Juvenil masculí i l’Escola de Vòlei. Actualment és l’entrenador de l’SFA i Coordinador de la Secció Femenina i Iniciació Base i Sènior del club amb la intenció de fer de les Bases del club un referent a nivell comarcal, tant a escala tècnica com en valors.⁣

Gràcies per formar part de la família IVC 🏐❤️

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *