PRESENTACIÓ TEMPORADA 2020-2021

🎉 Acabem l’any amb la presentació dels equips sèniors! 🤩⁣⁣
⁣⁣

🏐 𝐒è𝐧𝐢𝐨𝐫 𝐌𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐢́
⁣⁣
Juanjo Garcia, Oscar Viladrosa, Bernat Riba, Jordi Rabell, Juan Pablo Cantor, Antoni Vázquez, Ferran Sanchís, Bernat Núñez, Oriol Figueras, Martí Juvanteny, Arthur Cohen, Lucas Mazza i Francisco Javier Cabrera.
⁣⁣
Entrenador: Joan Sellés.
⁣⁣


🏐 𝐒è𝐧𝐢𝐨𝐫 𝐅𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢́
⁣⁣
Laura Martínez, Mònica Alemany, Esther Alamillo, Aixa Jorba, Carla Closa, Noelia Rivas, Andrea Zaragüeta, Cristina Fernández, Patricia Muñoz, Anais Kilian, Paula Guixé, Mireia San José i Carme Alonso.
⁣⁣
Entrenador: Raúl Bruñén⁣.
⁣⁣

🏐 𝐕𝐞𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐬 𝐗𝐏
⁣⁣
David Gorrea, Berta Sarret, Gisela Riba, Daniel Gonzalez, Daniel Sagués, Josep Lluís Grau, Mireia Fernández, Cyntia Jara, Josep Patró, Ricard Jorba, Ingrid Yáñez, Amèlia Romero, Xavi Carpi i Jordi Pineda.
⁣⁣
Entrenador: Ricard Jorba.


🏐 𝐈𝐧𝐢𝐜𝐢𝐚𝐜𝐢𝐨́ 𝐒è𝐧𝐢𝐨𝐫
⁣⁣
Vinicio Olmedo, Sonia Sánchez, Natalia Chaparro, Maria Mabras, Núria Menacho, Ainara Rodríguez i Xènia Sánchez.⁣
⁣⁣
Entrenadora: Mireia Fernández.
⁣⁣
Moltes gràcies per formar part de la família IVC i MOLT BON ANY 2021!❤️⁣

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *