CRÒNIQUES DEL 13 i 14 DE NOVEMBRE

Aquest cap de setmana la majoria d’equips descansen, però va haver-hi diversos equips que van jugar, i amb bons resultats.

EQUIPS SÈNIORS.

-Tercera victòria consecutiva del Dinàmic Sport Sènior Femení A. En el partit avançat corresponent a la jornada 10 i després de la victòria de la setmana passada contra les primeres del grup, aquesta setmana han aconseguit la tercera victòria consecutiva en un partit contra les segones classificades. Dues baixes d’última hora just abans del partit, ha obligat a forçar el retorn a la pista de la central Igualadina Berta Pons i amb les jugadores Carme Alonso, jugadora del SFB i Tània Gabarri, jugadora del cadet femení, que han vingut per reforçar l’equip per si la central no tenia bones sensacions amb la seva recuperació, han fet possible una altra vegada que l’equip igualadí sumés 3 punts més i finalitzi la jornada en cinquena posició, empatades a punts amb les quartes classificades i entrant de nou en la lluita per entrar a la fase d’ascens a segona catalana. Dissabte vinent, les amazones Igualadines s’enfronten a les 20 hores al Club Vòlei la Palma al pavelló de les comes en un altre partit decisiu per seguir el camí cap a la fase d’ascens i on esperen seguir omplint les grades amb tota l’afició.

-En el seu desplaçament a Cubelles amb un equip molt just d’efectius, el XP afronta un partit molt seriós on va lluitar contra un equip molt treballat en defensa, i bons atacs, els jugadors van arrancar molt igualats els set, però a l’hora de les garrofes, sempre se n’anaven a l’equip contrari els punts, ja sigui per errors no forats que va rastral a l’equip en certes fases del joc, en segon set sembla que s’emportaven, però un altre baixada d’ànims va donar aire, als de cubelles, finalment el tercer va ser també un calc de la resta set, tot i això la sensació és bona, ja que es va fer una gran feina sobretot en defensa. Esperem aviat poder lluitar la primera victorià

EQUIPS BASE

-Bon partit dels cadets, lluitat des del principi. Amb una molt bona ratxa de saques, que tot i ser contundents i no fallar gaire, no han aconseguit donar una victòria, ja que no han estat molt fins en recepció i defensa. Tot i això toca seguir lluitant, i demostrar que encara podem mes

-Aquest dissabte, les jugadores de l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club van rebre a casa al Club Vòlei Molins. Va ser un partit llarg, ple de jugades espectaculars on, un cop més, les igualadines van demostrar la gran millora que han fet. Finalment, les de casa es van imposar 3 sets a 2 en un partit trepidant i emocionant, que va fer les delícies de l’extens públic.

Dilluns 15 de novembre va debutar l’Amateur Femení a casa del Cometa Bellvei amb una derrota per molt poc marge al marcador i molt bones sensacions!

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *