CRÒNIQUES DEL 20 I 21 DE NOVEMBRE

Bon cap de setmana per al IVC on el victòria ha estat en molts dels equips, esperem que la tònica es mantingui la setmana que ve.

EQUIPS SÉNIORS.

-Nova victòria del Dinàmic Sport Sènior Femení A aquesta vegada contra el club vòlei la Palma, tot i que les baixes de les seves jugadores, aquesta vegada dos de les seves centrals, les van acompanyar un cap de setmana més. Aquesta situació, de nou inesperada, va fer debutar en el primer equip a la central del juvenil femení verd, Berta Junyent, que va tenir una molt bona actuació durant tot el partit, mostrant-se molt segura en defensa i sacs. Les Igualadines que van guanyar els dos primers sets per 25/19 i 25/21, van patir les conseqüències de l’excés de confiança i de creure’s amb el partit guanyat van perdre el 3r set per 15/25 un marcador que en cap cas es corresponia amb el nivell vist fins llavors dins de la pista. Tot i això, l’equip local va reaccionar en el que seria el 4t i últim set del partit, jugant de nou al seu joc i demostrant l’evolució que porten des de l’inici de la temporada aconseguint un contundent 25/14, que a l’espera dels resultats dels partits d’aquesta jornada, les situa virtualment en 3a posició.

-El sènior masculí B va seguir demostrant tot el que ha après en el seu partit el passat diumenge contra el Jaume Balmes. El partit va començar amb molta actitud per part de tot l’equip tant dins la pista com a la banqueta, al segon set van afluixar una mica i al tercer la van tornar a recuperar. El marcador es va mantenir molt ajustat sobretot en el primer i últim set, però finalment l’equip barceloní es va imposar amb un 3-0.

-El sènior femení B punxa en el seu partit contra l’Andorra. L’equip igualadí es va desplaçar el passat diumenge a Andorra per començar la segona volta. Les condicions externes van afectar anímicament a les jugadores que no van poder connectar amb l’energia que les caracteritza dins la pista. Això es va reflectir amb un partit ple d’alts i baixos que va acabar amb un 0-3. Aquesta setmana seguirem treballant per tornar a trobar la nostra essència i donar-ho tot diumenge a les 16 h al pavelló de les comes, esperem que el públic igualadí ens ajudi a pujar l’energia, us hi esperem.

EQUIPS BASE

-El Juvenil Femení, s’emporta el partit per un 3-0 en la visita del Terrassa, partit molt sòlid en defensa de les igualadines, on van saber mantenir un nivell de concentració molt estable en els tres sets, també van construir atac amb bon criteri,aquest victòria és la 1a de la segona volta, diumenge es desplacen a Molins

-El passat dissabte les noies del cadet femení verd van rebre el CV Terrassa, rival directe en la classificació. Les igualadines van sortir a pista concentrades i fent poques errades, fet que causà que el set final fos 25-13. Amb el primer set a favor, es van relaxar i això va propiciar que el Terrassa amb uns atacs contundents no donés opció a la defensa igualadina i es van plantar al marcador amb un 16-24, però al vòlei fins que no s’arriba al punt 25 no s’acaba el set i l’Igualada així ho va demostrar, 8 sacs imparables de la capitana Abril Prado va igualar el marcador 24-24, aquí van aprofitar el desordre del Terrassa per acabar el set guanyant 27-25. El tercer i quart set van ser molt igualats 25-27 pel Terrassa i 27-25 per l’Igualada que s’endú el partit i els 3 punts guanyant 3 a 1. La setmana vinent es desplacen a la pista del CV Molins. També volem fer ressò que dues jugadores de l’equip Abril Prado Tamayo i Marina Rodríguez Atsarà, aniran a la convocatòria de les seleccions catalanes que ha fet la Federació Catalana de Voleibol.

-Partit molt dur i molt disputat el que van jugar les igualadines de l’Infantil femení Verd a la pista del CV St. Fruitós. Tot i anar guanyant al primer set les locals s’acaben imposant per 22-25 amb un joc molt defensiu. Al segon set les igualadines despunten amb bons serveis i millor atac i acaben guanyant 25-21. Tercer i quart set molt igualats també, tercer set a favor St. fruitós per 25-20 i quart a favor de l’Igualada per 25-22. Amb el marcador 2-2 l’Igualada encara el set amb confiança i ganes de jugar i ho demostren punt rere punt, concentrades en defensa i atacant als pocs forats que deixava el ST. Fruitós, s’enduien el set per 12-15 i la victòria per 2 sets a 3. La setmana vinent reben a casa el CV Cecell de Lleida

-Aquest dissabte dia 20 de novembre, les de l’Igualada Vòlei Club Infantil Blau van rebre el Màgic de Viladecans. Va ser un partit ràpid on les de casa es van imposar amb relativa facilitat a les visitants amb un contundent 3 a 0. Les d’Igualada van sumant punts i es col·loquen així en la quarta posició de la lliga preferent.

-El partit de l’infantil masculí davant de l’Infantil del Dolors Mallafrè va ser un gran partit. 3-1 el resultat final, però amb punts disputats, l’Infantil va poder mostrar el seu potencial al 100%. Els sacs van millorar respecte a l’anterior partit. Una gran defensa, amb un bon atac i amb una capacitat d’acció en els punts més tensos, van fer que el partit decantés cap a favor nostre donant-nos la victòria.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *