CRÒNIQUES DEL 27 I 28 DE NOVEMBRE

Cap de setmana amb moltes victòries dels equips del club, els séniors segueixen mantenint la seva ratxa de bons resultats.

EQUIPS SÉNIORS

-Aquest cap de setmana el Dinàmic Sport Sènior Femení A es va desplaçar a Andorra per jugar el partit corresponent a la jornada 9. Un partit en què les igualadines no van mostrar el seu millor nivell i, un altra vegada les baixes que acompanyen a l’equip durant aquesta temporada, van dificultar l’inici del partit on les del principat es van endur el primer set per 25-17. Tot i això, les amazones igualadines no van llençar la tovallola i van demostrar que tenen ganes de més victòries lluitant els següents sets fins a l’últim alè guanyant per 17-25 27-29 i 20-25 els tres set següents, aconseguint així la seva cinquena victòria que les col·loca en quarta posició i veuen més a prop assolir plaça a la fase d’ascens.

-Aquest diumenge el Jorba Sola SMA ha començat els partits de tornada i han tornat a jugar contra el Castellar. Recordem que el primer partit de lliga va ser contra ells a casa seva i van perdre 3-0. A la passada crònica es va comentar que va ser un partit ajustat, però que es va notar molt que l’Igualada SMA era un equip nou que no havia jugat mai junts i que hi havia molt marge de millora per al partit de tornada contra ells. Efectivament, hi ha hagut molta millora des de llavors i aquesta vegada ha aconseguit la victòria amb un 3-1 molt lluitat. Amb un primer set perdut, per molts errors de servei i alguna badada en la defensa, l’equip es va proposar minimitzar els errors de servei i augmentar l’actitud defensiva i ho van aconseguir. Als 3 sets següents hi va haver moltíssima defensa i molta comunicació que van permetre tenir més oportunitats d’atac per finalitzar els punts a favor de l’equip Igualadí. Victòria molt important per a l’equip, ja que estan en 4 posició amb el Castellar per sobre, sumen 3 punts importants i els deixa sense sumar. Ara amb la pujada de confiança i el cap de setmana que tenen de descans, aprofitaran per preparar-se bé contra l’Andorra, equip amb què ja van aconseguir 3 punts i volen tornar a aconseguir-los.

-El SFB torna a connectar amb les pistes d’Igualada. El passat diumenge el Sènior Femení B es va enfrontar al club de vòlei de Manresa a les pistes d’Igualada. L’equip Igualadí va entrar al partit ja des del primer set amb molta energia i ganes de gaudir del vòlei. El marcador va estar igualat en tot moment i es va acabar decidint en un 5è set amb un 17-19. Tot i acabar amb un 2-3, les noies van jugar en tot moment molt millor recuperant els primers partits d’aquest gran equip. Des d’aquí agrair a tota l’animació que va venir perquè l’energia que enviaven des de la grada es va notar dins la pista. Aprofitarem aquesta setmana de descans per seguir entrenant i pujant l’energia per al pròxim partit a les franqueses.

-Partit molt fluix de l’equip veterà del club, on els Torredans van estar molt més encertats en totes les fases del joc. Després d’uns inicis de cada set molt ajustats, amb punts espectaculars per part dels 2 equips, els Màsters de La Torre, van començar a agafar una petita distància, ja que estaven més ben posicionats en la pista. Els Xp anaven reaccionant amb bons punts d’atac, però no prou per a tallar el bon joc visitant. Així es va repetir la història en els 3 sets que va durar el partit. I la reacció local va resultar insuficient.

EQUIPS BASE

-Tercera victòria consecutiva de les noies del juvenil. Es van enfrontar al CV Molins guanyant per 1 a 3 en un partit molt complet, al primer set van sortir molt connectades i el van guanyar per 14-25 fent molt poques errades. La resta de partit va ser més disputat, però les igualadines es van mostrar més fortes en atac i en defensa. Dissabte a les 11.00 hores reben a casa el CV Santpedor.

-Les noies del cadet verd es van desplaçar a la pista del CV Molins, un dels cuers de la lliga. L’igualada no va donar gairebé opcions i amb un molt bon joc molt treballat i poques errades es van endur el partit per 0 a 3 (15-25, 20-25 i 5-25). Amb aquesta victòria es col·loquen al capdavant de la classificació una altra setmana. El dissabte a les 13.00 hores reben a casa el CV Santpedor.

-Molt bon partit del Cadet Basculi a pesar de la derrota un cinquè set. Un primer set molt ajustat al començament, on els igualadins s’han posat les piles i han aconseguit remuntar-lo, juntament amb un segon set on ens hem mostrat dominants durant tot el set. Tot i això, l’equip rival ha aconseguit mantenir el nostre ritme, fent que l’igualada no es pogués portar aquesta victòria a casa.

-Una setmana més les noies de l’Igualada Vòlei Club Cadet Femení Blau els hi va tocar desplaçar-se a Gavà, aquest cop per jugar contra el SA-FA Gavà, segones de la categoria Preferent. A la primera volta les igualadines van patir contra el mateix equip amb una alineació de l’equip rival poc adequada per a la categoria i a més també van haver de sumar una dura derrota contra un rival assequible el passat cap de setmana on no hi va haver joc igualadí. Tot i les adversitats, les igualadines van sumar habilitat i coneixement tot multiplicant actitud per fer sortir el veritable valor que hi ha dins seu amb un partit lluitat, on es va veure treball defensiu així com a una d’esperit de lluita contra un equip que va ser clarament superior. Finalment, les igualadines van acabar perdent 0-3, però es va veure una rentada de cara molt positiva de tot l’equip. El pròxim partit es jugarà a casa dissabte a les 9 contra el Club de Vòlei Viladecans.

-Aquest dissabte al matí, després d’un malentès sobre els horaris amb l’altre equip, l’infantil masculí va guanyar 4-0 davant l’Institut Pere Vives. Els nois no van tenir cap problema per resoldre el partit amb una molt bona feina al sac i la feina en els tres tocs que a poc a poc van interioritzant., així com els remats. Ens sap greu pels jugadors que a causa del problema en l’horari no van poder participar en l’enfrontament, però ben segur que tindran moltes més ganes de jugar en la propera jornada. Els entrenadors els animem a seguir treballant com fins ara. Molt bona feina, nois!

-El passat dissabte les noies de l’Infantil femení verd es van enfrontar a casa al sempre temible Cecell Lleida. El partit en tot moment va ser favorable a les visitants, el Cecell com sempre molt organitzat i amb molt bona defensa, no van donar opcions a les igualadines que tot i estar fortes en atac, no en van tenir prou i van perdre 0 a 3 (15-25, 17-25 i 14-25). La setmana vinent es desplacen a la pista del CV Alpicat de Lleida.

-Aquest cap de setmana l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club han jugat al camp del Manresa. Va ser un partit amb alts i baixos on al primer i segon set es van imposar les de casa, però al tercer, les igualadines van girar la truita i van guanyar amb relativa facilitat. Al 4t set, però, les de Manresa van imposar-se guanyant així el partit. La setmana que ve descansen.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *