CRÒNIQUES DEL 4 I 5 DE DESEMBRE

A l’Igualada vòlei club comencem el pont amb un ple de victòries.

EQUIPS SÉNIOR

-El sènior masculí B es va enfrontar el passat diumenge al cv de Gèlida. Ja des de l’escalfament l’equip va connectar amb l’energia positiva que els caracteritza i van entrar concentrats i amb ganes de gaudir a la pista. Això es va veure reflectit en el marcador que va acabar amb un 0-3 a favor dels igualadins, aconseguint així la seva primera victòria fora de casa. Els nois tornaran a les pistes el dissabte a les 20 h al pavelló nou d’igualada, us hi esperem a tots per gaudir del voleibol.

EQUIPS BASE

-El Juvenil Femení segueix amb velocitat de creuer, amb dues victòries consecutives el mateix dissabte, primer enfrontar-se al Santpedor, on amb un 3-1, les jugadores van ser constants amb el seu joc, aconseguit així els tres punts, a la tarda es van enfrontar al Manresa, el partit ajornat, i també les igualadines amb tot el cansament que portaven van saber aguantar i per un 3-0, també els tres punts van caure cap igualada, així pujant a la 5a posició , i bona projecció cara poder assolir l’ascens a segona divisió, esperem que aquest cap de setmana , davant el sant Quirze també podem portar bones notícies en el seu desplaçament.

-Partit fàcil i ràpid el que van jugar les noies del cadet femení verd el passat dissabte enfront del CV Santpedor a casa, el cuer de la lliga. El partit va servir per treballar jugades entrenades durant la setmana i posar-les en pràctica. L’IVC va guanyar 3 a 0 amb parcials de 25-9, 25-18 i 25-11. El dissabte vinent es desplacen a Castellar del Vallès, partit que servirà per definir el capdavant de la classificació-

-Molt bon partit dels jugadors de l’Igualada Començant un primer set 16 punts a sota, els jugadors de l’igualada no han perdut l’actitud en cap moment, atacant i defensant pilotes que han retallat la distància que hi havia al marcador. Un segon i tercer set molt ben jugat, on els jugadors igualadins, han donat molta guerra als jugadors de l’equip rival, els quals quasi tots eren de selecció catalana. Molt bones defenses per part de l’equip, i un joc molt ben ordenat, el qual permetia contraatacar moltes boles, i arribar a posar-se per sobre en el marcador, en alguns moments del joc.

-Partit ben resolt el que van disputar les noies de l’Infantil verd a Alpicat tot i les baixes per lesió. Les sis jugadores van sortir endollades en tot moment, i es van endur el partit per 1 a 3. Excepte el segon set que va ser molt ajustat la resta del partit tenia un clar domini igualadí. Liderades per la jugadora Jana Conesa que amb el seu servei imparables donava avantatges que l’Alpicat no va poder superar. Els parcials van ser 20-25, 25-23 11-25 i 7-25. El pròxim dissabte reben a casa el Cecell Lleida a les 10 h a les Comes.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *