CRÒNIQUES DE l’11 I 12 DE DESEMBRE

Aquest cap de setmana on els bons resultats també ens han acompanyat, hem celebrat la presentació de la Temporada 21-22, amb l’assistència de la tinent d’alcalde Carme Riera, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, on també es van donar cita als més de 200 jugadors d’enguany rècord d’inscrits al club, on pares i familiars van poder viure en directe i via Esport+, tot l’acte on se celebrà també els trenta anys que el Voleibol és a la ciutat, i així rendint homenatge també, a Pep Patró i Ricard Jorba, fundadors i actualment jugadors i entradors en actiu dins del club, bé el cuc del vòlei no marxa mai, esperant celebrar trenta anys més i més vius que mai, Visca l’Igualada Vòlei Club¡¡¡¡

EQUIPS SÉNIORS

-El SFA aconsegueix un punt molt importat tot i caure derrotat després de 2h40min en un partit molt disputat on les igualadines van lluitar fins a l’últim alè. Amb uns parcials de 24-26/ 29-27/24-26/26-24 es va arribar al tie on 3 errors en recepció van decantar el partit cap al cantó Barceloní. L’equip Igualadí marxa satisfet pel partit jugat i el punt sumat, esperant al diumenge vinent a les 13.45 que jugaran contra el Terrassa i es disputaran la tercera posició del grup.

-Master Xp l’equip més veterà del club s’enfrontà a l’Hortons, amb el mateix resultat que el partit d’anada, vam perdre 1-3, això si sembla que l’equip s’ha refet de la passada, ja que el joc en els dos 1rs set va ser molt diferents on sempre vam estar en disposició d’emportar-se el set, així va ser en el segon, després el tercer una baixada de rendiment, va fer que en el quart encara que vam refer no poder fer pressió, la setmana que ve diumenge a les 10 us esperem a les comes.

EQUIPS BASE

-Bon partit de les Igualadines en la seva visita al Castellar, on se’n van emportar la victòria per un 3-0, continuant així amb la seva bona dinàmica en la segona volta, amb un joc estable on les de Castellar no van tindre cap moment d’atacar a l’Igualada i ficar-lo en problemes ara ja assolin la 4a posició, aquest cap de setmana dissabte a les 11 a les comes s’enfrontaran amb les primeres de grup, el Vall Hebron, on esperem poder lluitar i continuar la bona dinàmica de grup, esperem que l’afició ens estiguin al màxim suport.

-El passat dissabte les noies del cadet verd es van enfrontar al Castellar del Vallès. Va ser un partit molt disputat, però la gran tasca defensiva de les igualadines liderades per la seva lliure Bruna Martínez, i el bon joc mostrat per les dotze jugadores van fer que l’Igualada s’endugués els 3 sets per 18-25, 20-25 i 18-25. Sumen 3 punts molt importants tenint en compte que reben dissabte a les 9 h a les Comes el CV Vall Hebron, amb qui comparteix el lideratge de la lliga.

-El passat dissabte les noies del Cadet Femení Blau de l’IVC es van enfrontar contra el CV Gavà Negre. Després d’uns quants partits buscant el seu lloc a pista, les igualadines comencen a retrobar-se i de mica en mica van polint les carències amb les quals van començar el principi de la temporada. Defensa, esperit de lluita i un molt bon ambient a pista va ser la barreja explosiva aquest cap de setmana amb un clar domini els dos primers sets per les noies de l’IVC. Va ser al 3r set que van patir una petita baixada anímica i es va fer notar al marcador. Sense quasi temps de pair-ho, l’IVC es va trobar amb un 5-17 en contra quasi impossible de remuntar. Res més lluny de la realitat, les jugadores de casa van treure el seu millor joc sense regalar punts minimitzant errades i van fer una èpica remuntada de 20 punts amb un final de set de 25-19 al marcador, finalitzant el partit amb un molt ben treballat 3-0.

-El partit de l’Infantil Masculí davant del Vilanova Rosa va ser una clara victòria pels nostres joves jugadors. Molta contundència a l’hora de sacar i també en fer punts van fer que el partit ràpidament decantés a favor nostre. Una victòria gratificant per acabar aquesta mini lliga. Res a dir. Un gran treball per part de la part dels nens. Molt orgullosos!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *