CRÒNIQUES DEL 19 I 20 DE FEBRER

EQUIPS SÈNIORS

-El Sènior masculí A ha jugat el seu quart partit d’aquesta segona fase contra els Vikings Vòlei Prat, equip que va segon a la classificació just darrere de l’Igualada. Tot i un parell de baixes importants, l’equip va sortir amb una actitud molt bona i amb molta confiança, dominant el partit des del principi. L’equip, conscient dels seus errors més comuns com poden ser la recepció i els baixons d’actitud, van sortir al camp amb l’objectiu d’emfatitzar molt en això, i ho van aconseguir fins al tercer set, que va caure força l’ànim i es va veure reflectit a la perduda del set. Així i tot, el sènior A va fer un «reset» ràpidament i va tornar a posar-se per damunt, guanyant el quart set i el partit als vikings per un 3-1. L’equip ja va porta 4 de 4 victòries en aquesta segona fase i continuen deixant clar que han d’estar a la fase d’ascens la temporada que ve.

-El sènior femení B punxa contra el Frederic Mistral. Les notòries baixes van provocar canvis en les posicions de les jugadores que tot i defensar molt bé les posicions van acabar amb una derrota amiga 0-3.

-El sènior masculí B es va enfrontar el passat diumenge al Castellar a les pistes d’igualada. L’equip va jugar en 2 extrems, punts molt lluitats amb tècnica molt polida i errors d’iniciació com són els remats a la xarxa. La suma de tots els errors va fer que acabessin perdent 0-3.

– L’amateur XP aconsegueix una treballada i merescuda victòria local per 3-1 davant d’un Calldetenes molt defensiu. En un partit amb punts molt llargs, l’Igualada va saber imposar el seu bon joc i la seva millor contundència atacant tot i els moments de revifada rival.

EQUIPS BASE

-Aquest cap de setmana el Junior Masculí ha jugat a casa contra el Barberà. Era el tercer cop que s’enfrontaven entre ells i anaven 1 a 1 en victòries. Amb uns bons entrenaments aquesta setmana i amb l’objectiu de guanyar el desempat es va començar el partit, però nombroses baixes de l’equip Júnior, amb molta presència de l’equip Juvenil ( cal destacar que ho van fer molt bé, però s’entrenen poc amb l’equip), i una actitud molt baixa la gran majoria del partit, no van poder aconseguir una bona recepció ni un bon atac, i van acabar perdent 0-3. Tècnicament i tàcticament l’equip Junior va per molt bon camí, però cal treballar molt l’actitud a la pista.

-Cap de setmana complicat per les juvenils, ja que la visita a Vic amb 7 jugadores; tot i això, arranquem el 1r set amb un joc molt sòlid i guanyem amb facilitat, ens l’emportem, cosa que en els tres restants no vam estar a l’altura, del primer lamentablement, la falta de canvis, va lastra a l’equip, bé esperem que a casa ens emportem el partit

-Partit molt disputat el jugat el passat dissabte a Vic per les noies del cadet verd. No van obtenir la victòria tot i guanyar el primer set 20-25. Més errades que les locals van fer que aquestes s’endugueren els 3 sets següents i el partit finalitzés 3 a 1. Així i tot les jugadores igualadines van tenir molt bones sensacions a l’haver lluitat punt rere punt. El dissabte vinent reben el CV Sant Cugat a les Comes a les 11,45h.

-Diumenge passat les jugadores del Cadet femení Blau es van enfrontar contra el CV Martorell en partit de 2a fase amb un resultat final d’1-3 a favor de les igualadines on es posava en pràctica un sistema de joc 6-2, que només s’havia practicat als entrenaments. Un pas gegant en la seva formació que ha sigut possible gràcies a moltes hores dedicades a voler aprendre i créixer com a jugadores fent d’elles l’orgull del seu entrenador.

-El partit de l’Infantil Masculí davant del C.V. Vall d’Hebron ha estat un gran partit. L’equip local ha aconseguit la victòria 3-0. Malgrat el mal inici amb un marcador de 8 punts en contra l’equip ha sabut refer-se guanyant el set 26-24 i amb la resta del partit també molt igualat. La victòria ens permet posar-nos primers a la classificació i esperem poder-ho mantenir durant les següents jornades.

-Derrota de les infantils verd el passat dissabte a Salou per 3 a 0. Tot i la derrota no van fer un mal partit, equip cada cop més ofensiu i amb bona projecció per consolidar-se com un gran equip. El dissabte reben a casa a les 10 h el CV Gavà.

-Aquest diumenge, l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club han anat al camp del Terrassa on han jugat un partit molt disputat, llarg i ajustat. Finalment, han guanyat les de casa 3 sets a 1, però les d’Igualada han lluitat cada jugada i no han donat per perduda cap pilota.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *