CRÒNIQUES DEL 26 I 27 DE FEBRER

EQUIPS SÈNIOR

-Punt molt important pel SFA. Després d’un primer set en què les amazones igualadines van demostrar que es desplaçaven a Terrassa amb ganes de victòria arribant al final de set amb un parcial de 21-25, la mala sort i les dificultats van tornar a sorgir. A l’inici del segon set, la col·locadora de l’equip igualadí, Aina Sevilla, va resultar lesionada, i tot i l’esforç que va fer per acabar el set aquest es va perdre. Amb un marcador 1 a 1, començava un nou partit, on la capitana de l’equip anoienc, Marina Marfil, va agafar el rol de nova col·locadora i, una vegada més, van demostrar que són un equip molt sòlid i que les dificultats no aturen les ganes de guanyar emportant-se el set per 17-25. Tot i això, en una lliga tan ajustada com aquesta, les vallenques no van tirar la tovallola i els 2 sets següents van estar molt disputats. Els dos equips van demostrar estar a un molt bon nivell, però en aquest inici de fase la fortuna no està al costat de les igualadines que tot i l’esforç fet van acabar perdent el partit. Les sensacions són bones i, encara que van en última posició, només estan a 4 punts d’aconseguir una plaça d’ascens. Esperem que aquest cap de setmana, a les 20.30 h al pavelló de les Comes arribi la primera de moltes victòries en aquesta fase d’ascens.

-El sènior femení B va jugar a Viladecans el passat diumenge. Tot i la gran millora en la recepció, la falta d’atac va fer que no aconseguissin imposar-se a un equip que atacava tota l’estona. Acabant amb una derrota per 0-3.

-Exhibició de vòlei del sènior masculí B el passat dissabte a Andorra. Tot i les nombroses baixes, els 7 jugadors que es van desplaçar van jugar molt bé i van mantenir un marcador molt ajustat durant tot el partit. El nivell dels dos equips estava molt igualat i finalment es va imposar l’Andorra amb un 0-3.

EQUIPS BASE

Infantil Masculí

-Partit complicat del Juvenil davant d’un potent Sant Cugat, referent femení del vòlei català. Així i tot les jugadores van intentar plantar cara i no van baixar mai la guàrdia. El Sant Cugat va dificultar la construcció de joc amb uns grans atacs i un potent sac en salt. Destacar l’evolució de moltes de les jugadores de l’equip com Anna Sala, Karol Juvencio, Kristina Manko, Lourdes Fernandez, Daniela Zambrano, i especial menció a la col·locadora Jana Pujol i el seu esforç.

-El passat dissabte les noies del cadet femení verd van jugar a casa enfront del CV St. Cugat. Tot i perdre 0 a 3 els sets van ser molt ajustats. Un bon partit per part dels 2 equips que demostren perquè estan a la fase ascens. La propera jornada hi ha descans.

-L’infantil masculí després d’un inici de partit perdent en el marcador per vuit punts, va ser capaç de remuntar i acabar guanyant el primer set 26-24. A partir d’aquí, i malgrat que el joc va ser molt igualat, els nois es van saber mantenir durant la resta de partit i es van acabar imposant 3-0 gràcies a haver fallat menys punts que el rival.

-El passat dissabte les noies de l’infantil verd van guanyar 3 a 0 (25-9,25-18 i 25-13) al CV Gavà. Molt bon partit per les igualadines que, partit rere partit, demostren millora en el joc – sobretot defensiu -permetent construir jugades i acabar els punts atacant.

-Aquest dissabte dia 26 de febrer, l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club van jugar contra les del Sant Pedor a Igualada. Va ser un partit amb alts i baixos, on finalment les de casa van perdre 0-3. La setmana vinent descansa.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *