CRÒNIQUES DEL IVC 19/20 DE MARÇ

Cap de setmana de diferents resultats al club. També volem fer referència al viatge organitzat per l’IVC per anar a veure un partit de Superlliga a casa del DSV Sant Cugat, on vam gaudir de l’equip més potent de Superlliga català. Els jugadors, jugadores i les seves famílies van veure com se les gasten les jugadores èlit de Catalunya i van estar amb elles fent fotos i xerrant. Donem gràcies al DSV Sant Cugat per la rebuda que ens van fer.

EQUIPS SÈNIORS

-EL Sènior Femení A guanya per 3-0 a la Salle Bonanova en la fase d’ascens. Aquesta és una victòria molt important que les col·loca a 7 punts de la tercera plaça que dóna accés a la lluita per ascendir a 2a Catalana i a 8 punts de les places d’ascens directe. Les bones vibracions obtingudes en aquest partit i la lliga tan ajustada en la que es troben, fan que avui dia puguin continuar pensant a assolir una plaça a la categoria superior la temporada vinent.

-IVC-XP 3 PAIP 1: Molt bon partit de l’equip veterà del club que no va donar opció a l’equip Barceloní. Només en el primer set i per un ajustat 23-25, l’Igualada va cedir punts. A partir d’aquest moment, l’XP, va ser el clar dominador en totes les facetes de l’encontre, amb un joc fàcil, sense gaires errades i molt resolutiu.

EQUIPS BASE

-Les juvenils amb l’ajuda de les cadets van confrontar al Sant perer Pescador, en un partit, que sabíem molt difícil, veien la progressió, així va ser un Sant Pere que no correspon a aquesta categoria, va ser superior, en tots els aspectes a l’IVC, sols queda entrenar més i mirar d’assolir el seu nivell, agrair a les jugadores del juvenil que van assistir, incidir també en el debut i bon paper de Laia Pagan, i agrair a Julià Muntaner i Tania Gabarri el seu ajut, diumenge ens desplacem a Alpicat.

-Partit de gran nivell el viscut a St. Pere Pescador per les noies del cadet verd. Un equip que no va ascendir a causa de la pandèmia la temporada anterior. Quan jugues contra els millors sovint el rendiment puja i això els va passar a les igualadines que tot i perdre per 3 a 0 van mantenir sobretot al 2n i 3r set un bon nivell i molt bon joc. Un cop finalitzada la 1a volta el diumenge vinent es desplacen a la pista de l’Alpicat.

-Molt bon partit del cadet masculí. Un primer set increïble arribant a estar per davant amb un 24-23, el qual s’ha continuat lluitant fins al 27-27, on finalment l’equip rival ha aconseguit tancar el set. Tot i aquesta pèrdua de set, els igualadins han continuat lluitant punt a punt per alçar-se amb la victòria, cosa que tot i estar molt igualats al marcador no ha pogut ser.

-El passat diumenge les noies de l’infantil verd es van enfrontar al CV Elizabeth de Salou. Un partit molt disputat per part dels dos equips amb parcials molt ajustats i molt bon joc sobretot en defensa. El partit el va guanyar l’equip local per 3 a 1 perquè va estar més encertat en els punts finals del set, els parcials van ser: 22-25, 25-18, 26-24 i 25-18. Cal destacar en aquest partit les dues aficions, tant la local com la igualadina, que durant tot el partit van aplaudir i animar les jugadores tant d’un equip com de l’altre.

-Aquest diumenge, l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club s’ha desplaçat al camp del Taradell on han jugat un dels millors partits de la temporada. Han lluitat tots els punts, que han estat llargs i disputats, i han guanyat a les que estaven just per sobre a la classificació. Partit llarg, emocionant i victòria molt merescuda, tant per les jugadores com per la fantàstica animació del públic.

-L’infantil masculí va viure el que sens dubte ha estat el millor partit del poc temps que porten jugant. Desplaçament fins a Roquetes per jugar contra un líder que encara no havia perdut ni un set en tota la lliga, però que va estar a punt de perdre el seu primer partit davant els nostres nois.
Amb un inici de partit que vaticinava el pitjor, perdent 2-0 en contra, l’Igualada va ser capaç d’empoderar-se, créixer, i mostrar tot allò que saben fer i van forçar el tai.
Jugadors animant i jugant com mai, una grada a l’altura del moment, amb animació i càntics….va ser espectacular.
Malauradament, les decisions arbitrals, que ja durant el partit van decantar sempre a fer pujar el marcador cap als de casa, en el tai també ens va afectar en contra.
Un tai ajustat, en què just al 14-13, a punt per recuperar el punt i tenir opcions, ens van xiular una falta molt discutible per donar el partit per guanyat al Roquetes.
Volem felicitar tant als nois com les nostres famílies pel seu comportament i continuar treballant com fins ara, confiem 100% en el seu potencial.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *