CRÒNIQUES DEL 26/27 DE MARÇ

EQUIPS SÉNIORS

-Els xo tornen amb una victòria contundent, davant de l’acadèmia Màster, un partit, on els veterans del club no van abaixar la guàrdia en cap moment, posant-se així segons en la classificació, diumenge s’enfronten al líder, el Begues.

EQUIPS BASE

-Les juvenils, amb l’ajuda d’Alba Boix del cadet, van visitar la pista de l’Alpicat, iniciant la segona volta. Un partit que es podia haver lluitat, però les moltes baixes en el Juvenil van fer que l’Alpicat s’emportés el partit amb molta facilitat. Dissabte a les 12 juguem a les Comes.

-El passat diumenge les noies del cadet verd es van desplaçar a la pista del CV Alpicat de Lleida. El resultat de 3 a 0 per les locals no mostra el bon partit jugat per part dels 2 equips que amb un 25-22, 25-20 i 25-22 mostra un marcador ajustat, l’efectivitat més gran sobretot en servei va decantar el partit a favor de les lleidatanes.

-Partit molt igualat el disputat per les igualadines de l’infantil verd a Torredembarra. Tot i perdre per 3 a 1 van demostrar l’evolució en el seu joc i la cohesió d’equip, mancaria ser més resolutives en els punts finals dels sets.

-Aquest passat diumenge, les infantils Blau han jugat contra l’AEE Jaume Callís Blanc de Vic a camp contrari. S’ha vist bon joc i grans serveis per part de les igualadines que han fet molt de mal. Això s’ha vist reflectit en el marcador guanyant 0-3. També s’han pogut veure grans remats de les visitants que havien estat treballats durant la setmana als entrenaments. El pròxim partit serà dissabte vinent a casa a les 10h.

-L’Igualada Vòlei Club va guanyar aquest cap de setmana contra el Manresa 1-3. Els nois van començar el partit amb molts nervis i això va fer que el primer set el perdéssim. Però un toc d’atenció va ser suficient perquè es posessin les piles i guanyessin els 3 següents sets. Una gran eficàcia a l’hora de sacar i rematar va fer que els joves de l’Igualada guanyessin el partit. Un partit on els nens van estar còmodes provant noves jugades.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *