CRÒNIQUES DEL 2/3 D’ABRIL

-El sènior femení A cau derrotat en un altre tie break i es torna a complicar la classificació per ascendir de categoria. Les igualadines que van tenir un inici de partit per oblidar, perdent 0-2 i sense actitud a pista, van ser capaces de remuntar i igualar el marcador. Ja en el tie, amb un avantatge de 5 punts, van tornar a perdre l’actitud que va fer pensar en la remuntada i es van deixar el 5 i definitiu set amb un parcial de 14-16. Aquest resultat final i el punt suat, encara permet pensar en opcions per ascendir, però ara sí, ja no els hi queda més marge de maniobra.

-Aquest diumenge l’SMA va jugar contra el CV Cunit i es va emportar la victòria amb un 0-3. Al partit d’anada Cunit va aconseguir guanyar un set a l’equip igualadí i va donar molta guerra, però en aquest, l’equip, conscient dels seus punts forts i els seus punts febles, va corregir el joc i el sistema de defensa i va aconseguir fer un partit molt còmode i sense complicacions. El Jorba Solà SMA continua millorant setmana rere setmana i volen compensar la seva única derrota d’aquesta segona fase per problemes de concentració, i continuar demostrant que han de ser a la fase d’ascens la temporada que ve. El proper cap de setmana juguen contra el Sant Adrià Lila a casa, partit que tenen moltes ganes de jugar per la rivalitat amistosa contra l’altre equip.

-L’SMB perd 0-3 contra els Black Eagles en un partit en el qual va faltar actitud en tot el partit, un dels punts més forts d’aquest equip. Toca aixecar el cap i acabar la recta final amb millors sensacions

-El sènior femení B es va enfrontar el passat diumenge a les pistes d’Igualada contra el Club de Voleibol de Canet. Les expectatives estaven molt altes, ja que a la primera volta va ser un partit molt ajustat que es va perdre amb un 1-3. Però, el partit de diumenge no va començar bé per les igualadines que no van acabar de connectar amb l’energia del partit fins al tercer set i això va fer que s’acabés imposant l’equip del Maresme per un 0-3. Continuarem treballant per poder lluitar més el pròxim partit fora de casa.

-Bon partit dels veterans tot i el resultat, contra un líder intractable, el Begues. Tot i perdre per 3-0, a casa dels primers, no es pot considerar un mal partit dels igualadins, ja que l’XP anava amb els jugadors justos, i la meitat de l’equip, jugant en una posició diferent de l’habitual. Així i tot, l’Igualada, va dificultar la consecució dels 2 primers sets amb defenses espectaculars i atacs de molt mèrit. Cal felicitar, però, el bon joc desplegat pels locals.

EQUIPS BASE

-Aquest dissabte el Júnior Masculí es va enfrontar contra el Viladecans Sènior. El resultat va ser el mateix que al partit d’anada, victòria 0-3 encara que aquesta vegada l’equip igualadí va jugar molt millor i ho va deixar clar amb marcadors com un 25-9 al primer set. Primer i segon set van ser bons i ràpids, però al final del segon va haver-hi un aldarull entre l’entrenador del Viladecans i l’entrenador de l’Igualada, que es va provocar quan el mateix entrenador (que també feia de jugador i era de categoria sènior) va celebrar de molt mala manera un punt de cara a l’equip igualadí i va mostrar un comportament molt antiesportiu, cridant els companys d’equip i fins i tot arribant a insultar l’entrenador de l’Igualada. Després d’això, va seguir el partit amb un tercer set molt incòmode encara que igualment guanyat.

-Les juvenils de l’Igualada sembla que van entrar adormides al partit, com així es reflecteix en els primers sets. Tan sols van remuntar en el 3r set, arribant a un marcador de 28-30 en el qual l’equip de l’Opticalia Vilanova es van emportar el partit. Esperem pujar els ànims perquè aquest equip té molta capacitat! Dissabte ens desplacem a Viladecans.

-El passat dissabte les noies del cadet verd es van enfrontar al CV Vilanova. Partit molt disputat que va començar amb la victòria del Vilanova els 2 primers sets. En aquest punt, les igualadines van fer un canvi de xip i van sortir motivades a demostrar tota la feina feta durant la temporada. Màxima concentració i bons serveis van permetre igualar 2 sets a 2 el partit. Al cinquè i definitiu set la tònica va ser la mateixa, concentració, bona defensa i contundent atac, còctel perfecte per guanyar el set per 15-9 i sumar així dos punts en la fase ascens a segona divisió. Sort el dissabte vinent a la pista del CV Viladecans.

-El passat dissabte l’Infantil Blau de l’Igualada Vòlei Club van jugar a casa contra l’Ametlla del Vallès en un partit ràpid i sense massa complicacions. Les igualadines semblaven no poder aixecar els potents serveis i, tot i tenir moments bons amb grans punts, no van saber girar el marcador i van perdre 0-3.

-Partit fluix el disputat per les noies de l’infantil verd el passat dissabte, cert és que jugaven enfront del CV Martorell que no ha cedit ni un set durant tota la temporada. Van lluitar sobretot al segon i tercer set, però el marcador va reflectir un contundent 0 a 3. La setmana vinent juguem a Roquetes, partit emocionant si tenim en compte el partit de la primera volta. Molta sort, noies!!

-Derrota de l’infantil masculí davant el Reus per 3-0.
En el moment de l’encontre els dos equips estaven empatats, en segon lloc, a la classificació i el Reus va anar a mantenir la posició costés el que costés.
Al desplaçament fins a casa dels rivals, els nostres nois van començar el partit amb un set d’infart acabant perdent per 28-26.
En aquest ajustat set va ser quan un dels nostres va rebre un cop al nas havent de parar el joc just al punt 25-25. Els rivals van aprofitar aquest punt feble per guanyar el set. El segon set no va tenir res a veure i vam perdre per males recepcions i falta d’atac.
Així i tot, en el tercer set es va tornar a lluitar fent tres tocs i intentant atacar una mica més, però, tot i això, el marcador va caure de banda del Reus per acabar el partit sense més opcions.
Bona evolució per part de l’equip, que demostra tenir un gran potencial tot i el poc temps que fa que juguen.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *