CRÒNIQUES DEL 23/24 D’ABRIL

Volem expressar la nostra alegria, per la selecció del David de l’infantil masculí, ha estat seleccionat per anar amb les seleccions provincials per jugar en el torneig a Sant Fruitós del Bages. Enhorabona, David i gaudeix de l’experiència¡¡¡¡

EQUIPS SÉNIOR

-El Sènior masculí B es va enfrontar el passat dissabte a l’Acadèmia Sènior a Barcelona. El nivell dels dos equips era molt semblant i això va fer que el partit estigués molt ajustat en tot moment. Finalment, l’equip d’Igualada va aconseguir una victòria 3-1 merescuda i lluitada.

-Aquest diumenge, les noies del Sènior B de l’IVC s’han desplaçat a la pista del Frederic Mistral a Barcelona per jugar un partit on les visitants anaven amb poques jugadores i sense l’entrenador. Han lluitat fins al final, però la victòria se’ls ha resistit. Amb esperit de lluita i moltes ganes, les igualadines han perdut 3-0.

EQUIPS BASE

-El juvenil femení va perdre davant el Callís de Vic, les igualadines van intentar fer jugades de mèrit, però la falta de continuïtat sempre van fer que anessin lastres en el marcador, la setmana que ve es desplaçaran a sant Cugat.

-Partit molt disputat el jugat el passat dissabte a Les Comes per les noies del cadet verd. Estar en una fase ascens implica concentració màxima i així van sortir a pista les igualadines, tenien al davant el CV Jaume Callís de Vic, el 3r de la classificació. Les visitants i guanyar el partit per 0 a 3, però el resultat final no reflecteix el bon partit jugat per ambdós equips, no obstant això les de Vic van estar més encertades en els punts finals dels sets, 23-25, 20-25 i 23-25. La setmana vinent es desplacen a la pista del CV St. Cugat.

-Dissabte passat les noies del Cadet Femení Blau van jugar contra el CV Martorell. Al partit d’anada, les noies estrenaven la formació 6-2 assolint una victòria important. Ara, al partit de tornada, el míster les va voler tornar a ficar potes en l’aire, fent-les jugar amb doble lliure especialitzada. Un cop més, aquestes noies han demostrat que quan se les posa a prova surten victorioses. Partit molt disputat on les jugadores de l’Igualada Vòlei Club van tenir diverses baixades anímiques arribant a un tie on el partit va poder caure per qualsevol dels dos equips. Tot i les adversitats, un partit de caràcter molt positiu i això va fer que el públic agraït pogués veure un partit emocionant amb una grada gairebé plena.

-Gran partit del cadet masculí. Tot i les baixes d’últim moment, els jugadors s’han mostrat motivats per jugar el partit, començant una mica adormits, però amb un estructuralment de joc molt ferm. 3 sets els quals s’han perdut per poc, després de jugar molt bé a tots dels punts, amb una defensa impol·luta per part dels dos equips, on ningú dels dos cometia cap error

-Nova victòria de l’infantil masculí de l’ IVC davant el vall d’Hebron per 0-3.
Tot i guanyar tres sets a zero, els resultats van ser ajustats i el partit va ser d’allò més intens.
Tots els sets van ser molt igualats, però els nostres nois van saber estar a l’altura, jugant amb cap i resolent els moments crítics.
Val a dir que la seva evolució és espectacular i cada cop ho fan millor, amb una gran motivació i ganes de continuar aprenent.
Aquest cap de setmana jugaran el seu darrer partit dissabte a l’Ametlla amb opcions a quedar segons o tercers en la seva lliga, la qual cosa té molt de mèrit tenint en compte el poc temps que porten jugant i menys, competint.

-Aquest dissabte, les noies de l’Infantil Blau de l’IVC es van enfrontar a casa contra les primeres classificades de la lliga preferent, el Terrassa. El partit va ser molt igualat i disputat, les igualadines van guanyar el primer set i van estar a punt de fer-ho també al quart amb un ajustat 25-27. Finalment, les visitants van guanyar, però va ser un partit emocionant fins al final. Enhorabona, noies de l’Igualada!

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *